18 nagelnieuwe Porsches 991.1 GT3 te koop

porsche_991_gt3_1

De één zijn dood...

18 nagelnieuwe Porsches 991 GT3 van de eerste generatie met 0 kilometer op de teller? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar precies dat is wat momenteel marktplaats.nl siert. Zeg maar het Nederlandse 2dehands.be. Speurwerk van de collega's van Vierenzestig.nl leert ons dat het om een lot van 18 auto's gaat die oorspronkelijk bedoeld waren voor een nieuw circuit dat er uiteindelijk niet kwam vanwege problemen met vergunningen. De auto's worden daarom via een tussenpersoon van de hand gedaan voor een totaalbedrag van 2.421.000 euro of 134.500 euro per stuk - zonder btw.

 porsche_991_gt3

Alle 18 stuks zijn uitgerust met interessante opties zoals het Clubsport-pakket met rolkooi, carbon interieurpakket, kuipstoelen, zespuntharnassen en extra grote brandstoftank. Wie dus in de markt is voor een gloednieuwe GT3 met PDK, maar bot ving bij de lokale Porsche-dealer om de hoek, slaat hier mogelijk zijn slag.

De advertentie vind je hier.

Auteur: Auteur: Pieter Ameye
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
John 19:21
afbeelding van John

Kunnen we met z'n allen niet samenleggen? Als de redactie nog wat sponsort en we bedingen nog wat groepskorting als we ze alle 18 nemen, moet dat wel lukken voor het rond bedrag van 2 miljoen. Zo hebben we meteen een volgende autofans-event :-D

Techno Patat 07:31
afbeelding van Techno Patat

Die wil ook niet teveel verlies nemen zeg! Dat komt op bijna 163.000. Zoooo veel meer is het niet voor een nieuwe GT3 toch? En het is zelfs nog de 991.1?

Hoe bestel je ook in godsnaam zoiets... ik ga een circuit beginnen, de plannen zijn er maar de vergunning nog niet en er is dus nog geen enkele steen gelegd ook. Maar ik ga wel al 18 porsche’s bestellen om te verhuren? What the?

Ik ga denk ik nooit miljonair worden want ik snap die mannen hun redenering niet goed :D!

En wandel je dan ook de lokale dealer binnen: goejedag, 18 circuitauto’s alstublieft :D?

Carlos 17:27
afbeelding van Carlos

Tuurlijk :D Welke dealer ziet U niet graag afkomen om gelijk 18!! GT3's te bestellen :p. Al zal je bij zo een bestelling wel wat meer dan de standaard 6% krijgen...
Deze zijn nog de vorige editie inderdaad. Maar natuurlijk zonder enige km gereden te hebben, kan zoiets misschien wat sneller in prijs stijgen? Ach het is nog steeds wat de zot er voor geeft he.

Techno Patat 20:11
afbeelding van Techno Patat

Een ‘gewone’ gt3 in prijs stijgen? De eerste 25 jaar niet ze denk ik :D. Toen ze nog slecht geleverd werden zijn de eerste misschien wat extra waard maar verder toch niet ze :p!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws