Autofans videotip: Mercedes SLS E-Cell

Hoewel deze E-Cell een mooie studie is, is het nog af te wachten of hij in productie komt. Voor elektrolovers is het alvast genieten. 527 pk en maar liefst 880 Nm stuwen deze SLS in amper 4 seconden naar 100 km/u. Het grote nadeel is natuurlijk het gewicht, er komt zo'n 400 kg bij, en dat is iets waar een supercar echt niet op zit te wachten. Filmpje bij meer lezen.

via

AutoExpress  

Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:33
afbeelding van Techno Patat

haha, en wat ik leuk vind: er zitten nog flippers achter het stuur! wat bedien je daarmee, de keuze tussen batterij 1/2/3 of 4 :D?? verder: hulde aan mercedes: een sportwagen voor de volgende generatie!

aan de andere kant: zet eens in op waterstof jongens, elektriciteit valt praktisch volledig weg als we in een nieuwe ijstijd belanden (zoals sommige wetenschappers beweren, andere beweren slechter, maar we hopen op het 'beste'), geen zonnenergie, en de kabels waarmee we dan de windenergie vervoeren gaan denk ik niet lang mee aan zulke lagen temperaturen) ! waterstof zit er denk ik nogtands genoeg in ijs :D!

aan de (nog) andere kant, als er een ijstijd komt, gaan we ook niet veel meer rijden in sls e-cells, dus miss toch maar een 6.2 kopen en van genieten zolang de aarde aan het opwarmen is (hoewel dit jaar het koudste jaar was sinds 1992) :p?

Anonieme gebruiker 17:37
afbeelding van Anonieme gebruiker

Deze woensdag was de koudste woensdag die ik ooit gemeten heb in mijn veranda. Inderdaad, de opwarming van de aarde kán niet kloppen ... oh boy.

Techno Patat 18:09
afbeelding van Techno Patat

@anoniem: denken m'n tenen, vingers en neus ook!!!

Karel 21:11
afbeelding van Karel

leuk, meer niet :) geef mij maar die 6.2 V8

carspotting.be 15:53
afbeelding van carspotting.be

speciaal kleurke :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws