Waarom AMG-motoren een handtekening hebben [VIDEO]

AMG-history

Elke Autofan weet dat AMG-motoren met de hand worden gemaakt. Ook weet elke Autofan dat de bouwer van die motor er zijn eigen handtekening mag opzetten. Een tiental jaar geleden was dat echter niet zo bekend.

/DRIVE sprak met Mario Spitzner. De huidige Director of Branding en Marketing & Sales voor AMG-Mercedes. Hij is echter ook de man die er vanaf de begindagen bij was. En hij vond het logisch dat elke AMG-motor een handtekening kreeg. Want niets verpakt beter een ziel van een merk, dan aan te tonen dat één man jouw motor in elkaar heeft gevezen.

Interessant interview over de geschiedenis van AMG:

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:22
afbeelding van Techno Patat

Haha dat laatste stukske zag er tof uit :P!

Maar wat een verschrikkelijke presentator zeg! Die AMG kerel viel wel mee, al had hij ook wat meer charisma mogen hebben. Maar die presentator mogen ze afvoeren ze van mij!

Al bij al interessant voor de beginneling, ikzelf heb weinig bijgeleerd :P!

Yvesw 15:38
afbeelding van Yvesw

Mike Spinelli is de oprichter van Jalopnik en /DRIVE op YouTube. Zelf vindt hij het ook nog altijd raar om zijn gezicht te zien verschijnen op het scherm en had hij nooit gedacht dat /DRIVE zo groot ging worden op YouTube. :-)

Veel mensen kunnen zijn manier van presenteren niet hebben. Ik vind hem alleszins niet gemaakt, eerder klungelig :-p Dus geef hem tijd, per maand zie je hem verbeteren (en ondertussen schept hij stiekem hopen poen en maakt hij ongelooflijk knappe dingen op de interwebs). ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws