Audi SQ7 voelt zich niet thuis op Nürburgring (crash)

Audi is volop bezig met de ontwikkeling van de SQ7. Testrondes op de Groene Hel kunnen daarbij niet ontbreken. De Carousel-bocht blijkt niet helemaal de natuurlijk habitat te zijn van de kolos. Met een nogal spijtige crash tot gevolg.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
K@vin 12:59
afbeelding van K@vin

Zo kolosaal is deze nieuwe generatie toch niet meer? In ieder artikel kloppen jullie op diezelfde nagel. Hoeveel langer is deze nieuwe Q7 dan een BMW X5 of een Range Rover? Maar dat aantal cm's zijn blijkbaar het verschil tussen een vlotte rijderswagen en een 'zeecontainer'.
Dat het geen auto is voor de Nürburgring, dat staat buiten kijf.

Techno Patat 18:16
afbeelding van Techno Patat

Euhm een X5 pf range rover zijn OOK zeecontainers? Zeer comfortabele en nog wel wel knappe containers, maar wel grote lompe containers die dankzij een ganse hoop slimme mensen wel degelijk goed rijden ;-)!

Ik denk dat ze het bij AF zo bedoelen, en niet als 'enkel de Q7' ;-)! Want geef toe, de huidige generatie grootste SUV's zijn toch echt wel kolossen aan het worden hé ;-)!

stealth 17:56
afbeelding van stealth

Worden ze niet juist terug kleiner vooral lichter in vergelijking met voorgaande generaties? Er zal wel een publiek voor zijn zeker? Luxefans.be?

Techno Patat 21:24
afbeelding van Techno Patat

Waarom zouden ze? Dan pesten ze de Q5, GLC, X1,...

Wim 08:23
afbeelding van Wim

ouch

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws