Genève: Spyker C8 Aileron

Eerder liet ik jullie de teaser al zien van Spykers nieuwste model, de Spyker C8 Aileron. Vandaag werd in Genève de wagen live voorgesteld, en dat resulteert in mooie en leuke live-foto's... Ten aanzien van de huidige SWB modellen is deze C8 vijftien centimeter langer. De motor achterin zou de 400pk sterke 4.2 V8 motor zijn. In de toekomst zou het mogelijk zijn deze te vervangen door de Amerikaanse motor die we tevens in de D8 Peking-to-Paring vinden. In mei zal Spyker van start gaan met de productie ervan. Ook een racemodel zou kunnen volgen in de toekomst, op die manier kan Spyker zich op het sportieve wat meer op de kaart zetten.

De luxe binnenin bestaat uit een stereo van Karma, navigatiesysteem van Karma, bluetooth en iPod aansluiting. De voor- en achterwielophanging werd ontworpen, from the scratch, samen met Lotus. De prijs in België mag je schatten rond de 200.000 euro.

 

via autoblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
karel 16:16
afbeelding van karel

Super design. dit is echt een hoogstandje uit nederland niet normaal. Dit is veel meer een echte wagen in vergelijking met de oude versie. geweldig die koplampen. geweldig geslaagd!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws