Genève : Aston Martin Lagonda

Het was tot nu toe reeds algemeen geweten dat Aston Martin op het autosalon van Genève opnieuw met de naam Lagonda over de brug zou komen. Met wat voor soort model dit zou gebeuren was tot op heden nog steeds een groot vraagteken. Vandaag werd dan eindelijk het doek gelicht over dit nieuwe model en tot ieders verbazing is het geen remake van de al bestaande Lagonda geworden maar een heuse SUV. Deze zou ljinrecht in de concurrentiestrijd tegenover wagens als een Porsche Cayenne komen te staan.

Al is dit nog slechts een concept car. Hopelijk wordt er nog een beetje geschroefd aan het design vooraleer deze wagen officieel in productie gaat want ik wordt er nog niet bepaald wild van.Volgens CEO van Aston Martin, Ulrich Bez, is dit dé luxe auto van de toekomst. Dé auto die overal voor gebruikt kan worden.

via autogespot

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Oei... ben een astonfan & 12:13
afbeelding van Oei... ben een astonfan &

Oei... ben een astonfan & rijder maar hier wordt ik weinig enthousiast over. Dringend aan een remake werken !!

Anonieme gebruiker 22:12
afbeelding van Anonieme gebruiker

ik rijd al jaren met aston ikzelf met de nieuwe rapide en mijn vrouw met de vantage v8
wij zijn zeer tevreden doch als ik dit zie een woord veschrikkelijk lelijk en als het de bedoelijng is dat morgen iedereen met een aston rijdt dan moeten ze dit doen we kennen het verhaal van jaguar toch

groeten

Anonieme gebruiker 20:48
afbeelding van Anonieme gebruiker

Schitterende wagen. Enig mooi. Ongelofelijk hoe enggeestig en traditioneel bepaalde mensen toch zijn (zie hierboven). Deze "jeep" is eindelijk eens iets speciaal en apart, zoals we van een merk als Aston mogen verwachten. Hopelijk snel te koop.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws