BMW Gran Coupe gaat in productie (2012)

De voorstelling van de Gran Coupé concept gisteren deed ons dromen van weer hele mooie BMWs. Maar we vreesden ervoor dat het productiemodel een afgeslankte rip off ging worden die even braaf zou zijn als de huidige 5. Niet dus, want BMW gooit de Gran Coupé in 2012 al in productie. Het is E90Post die met het verhaal op de proppen kwam. Zij menen de informatie gekregen te hebben van BMW zelf op de autoshow in Peking.

Het zou een vierdeursvariant worden van de 6-reeks, en zou in de toekomst nog gebruikt worden voor een shooting break variant. Op die manier kunnen ze het vuur aan de schenen leggen van Porsche. De shooting break variant en de Gran Coupe zouden op de autoshow in Parijs, van 2 tot 17 oktober, voorgesteld worden.

bmw Gran Coupe

bmw Gran Coupe

bmw Gran Coupe

bmw Gran Coupe

bmw Gran Coupe

Via autoblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Taxi Driver 12:54
afbeelding van Taxi Driver

Als ik moet kiezen tussen CLS, A7 en deze wagen, kies ik zonder twijfel voor den deze !!!
Very nice!

Saffredi 22:40
afbeelding van Saffredi

Wel, ik in ieder geval niet ...

1) BMW heeft immer het meest lelijke en simplistische interieur vergeleken met Mercedes en Audi. Audi 'lijkt' het mooiste van binnen, maar tegen de degelijke afwerking en de 'understatement' van Mercedes, blijft de benz het beste.

2) zijn dat niet de achterlichten die de 7-serie ook gebruikt? ja, best aantrekkelijk op zo'n computerfoto, maar in het echt ... bah! Nee, dan de CLS 2011 achterlichten : wonderschon!
En de LED dagverlichting is geen goedkope kopie van Audi ... Mercedes CLS 2011 is gewoon prachtig!

3)Die uitlaten zijn prachtig, zo is het aangezicht, maar is het echt beter dan de Audi A7 en Mercedes CLS 2011? Hm, beter nee, maar zeker even mooi! Wedden dat deze uitlaten alleen in het allerduurste model zitten?

Ivo 00:34
afbeelding van Ivo

BMW - grill is nu toch wel echt tot op den draad versleten.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws