Nieuwe Audi A5 Coupé wint punten "in the flesh"

2017-audi-a5-coupe-live

Als we de commentaren moeten geloven, kan de nieuwe Audi A5 Coupé op weinig bijval rekenen. En eerlijk gezegd vonden we hem ook maar wat meer van hetzelfde.

Natuurlijk is het een hell of a job om uit de schaduw van de eerste A5 te komen. De originele A5 was indertijd echt een bom in coupéland. Vooral de A5 Sportback was een ongeëvenaard succes in ons leaselandje. Als je, zoals Audi meestal doet, het ontwerp van de opvolger gaat baseren op de voorganger, is verrassingsfactor uiteraard volledig weg. Neem daarbij in gedachten dat de eerste persfoto's gewoon te perfecte plaatjes tonen, en je krijg al gauw commentaren als: "saai", "geeuw" e.a.

2017-audi-a5-coupe-live

Ondertussen maakt de nieuwe A5 hier en daar zijn live debuut, net zoals op het Luxury And Supercar Weekend te Vancouver. Naar onze bescheiden mening gaan we de verse A5 toch wat meer krediet moeten geven. Hij ziet er gewoon lekker dik uit. En dit is nog niet de nieuwe S5 of de mooiere nieuwe A5 Sportback. Binnenkort zullen we hem alvast wat meer op onze wegen gaan zien, zodat je zelf een oordeel kan vellen. Al is het bij ons toch meer uitkijken naar de meer praktischere Audi A5 Sportback, die kan je begin 2017 verwachten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Bartel 10:07
afbeelding van Bartel

Ik vind het alvast een mooie wagen

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws