De Mercedes-Benz V-Klasses van Genève

topcar

Opvallend waren er naast de normale wagens, supercars, nieuwigheden, concept cars en tuners op het autosalon van Genève ook een heel indrukwekkende andere groep "wagens".

Technisch gezien vallen ze ook wel onder de tuners van het salon maar in onze ogen verdienen ze toch wel een extra vermelding. De firma’s die zich bezig hebben gehouden met het opleuken van de Mercedes-Benz V-Klasse en deze hebben getransformeerd naar heuse Rolls Royce en Maybach-killers. Dus ben je op zoek naar iets hyperluxueus maar je wil je onder de radar verplaatsen? Bekijk dit lijstje even.

Mercedes-Benz V-Klasse door Klassen

klassen

Deze Duitse tuner heeft zijn thuisbasis in Minden, Noordrijn-Westfalen, en heeft zichzelf bijna tot koning gekroond van het ver-limousine-n van normale wagens. Hier kan je verlengde versies vinden van de Range Rover en de Bentley Bentayga, maar ook gepantserd speelgoed. Ons oog is gevallen op de zalige V-Klasse met groot tv-scherm en gekoelde voorziening voor je champagne.


Mercedes-Benz V-Klasse door Topcar

topcar

Dit keer gaan we eens kijken wat de Russen verstaan onder luxe en geloof ons het mag er ook zijn. Topcar is een bedrijf gevestigd in Moskou dat naast Mercedes-Benz ook Porsche, BMW en Range Rover tunet. Hun blik op de Mercedes-Benz V-klasse geeft je een prachtige afwerking met kwaliteit die verder gaat dan ons eigen interieur thuis. Indrukwekkend wat de Russen in Genève laten zien.


Mercedes-Benz V-Klasse door Brabus

brabus

Terug naar Duitsland voor een oude bekende in verschillende van onze lijstjes. Brabus is vooral gekend voor hun extreem krachtige wagens die gebaseerd zijn op krachtpatsers van Mercedes-AMG. Hun blik op de Mercedes-Benz V-Klasse is uit een andere hoek dan hun normale modellen, komt dit wel goed? Over algemene luxe is er zeker niet te klagen bij hun creatie, al moeten ze wel een beetje onderdoen voor de vorige twee. Dat gezegd, een Bentley Mulsanne moet ook onderdoen voor de vorige twee.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws