Uit-tip: InterClassics Brussel [16-18/11]

interclassics brussels 2018

Nog geen plannen voor komend weekend? Dan kan je als autoliefhebber je hart gaan ophalen in Brussels Expo. Want daar worden opgeblonken oudjes tentoongesteld. En ze hebben ook twee speciale thema's.

Een thema helpt altijd om een beurs een wat duidelijkere aankleding te geven. En welk thema geef je beter dan "60 jaar Expo '58" als je beurs plaatsvindt onder het iconische Atomium? De World Expo stond destijds volledig in het teken van het geloof in vrijheid en vooruitgang, dat zo kenmerkend was voor de jaren vijftig en zestig. Een thema dat opnieuw tot leven wordt gebracht in samenwerking met het BFOV, de Belgische Federatie voor OldtimerVoertuigen.

Zo kan je gaan kijken naar een gerestaureerde Volkswagen T1, staat er een Renault 4 CV en heb je ook een Opel Olympia Rekord voor je neus. Wat ze gemeen hebben? Allemaal wagens die uit 1958 stammen.

Maar als dat niet genoeg bling is om je naar Brussel te lokken, hebben ze ook nog de expo ter gelegenheid van het zeventigjarige bestaan van Porsche. Voor deze gelegenheid worden een aantal bijzondere exemplaren van de Porsche 356, de eerste Porsche, tentoongesteld.

praktisch

**Opgelet: Brussels Expo ligt nog net binnen de Brusselse Lage Emissiezone. Parking C is wel vrij bereikbaar, al kijk je best even of je wagen toegelaten is tot de LEZ van Brussel, op deze website.

De Interclassics Brussels beurs is open van vrijdag tot zondag 18 november, telkens van 10 tot 18u, op vrijdag tot 21u. Een toegangsticket kost 15 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Wie op voorhand online een ticket koopt, betaalt maar 12,5 euro.

interclassics brussels 2018

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws