Trip naar de USA? Huur eens iets spannend!

penske mustang gt

Ga je deze zomer nog op trip naar de Verenigde Staten van Amerika? Huur er dan eens iets spannend in plaats van de zoveelste Escalade of Avalanche.

De Hertz Adrenaline Collection is sowieso al een leuke verzameling van sportwagens om te huren. De lijst omvat onder andere al een Porsche 911, een Audi R8, een F430 Spider, een SLS AMG en een Gallardo. Om de samenwerking van het bedrijf met het Penske NASCAR team nog wat extra in de verf te zetten voegen ze een nieuw model toe aan de line-up.

De Hertz Penske GT is een aangepaste Ford Mustang GT. Aanpassingen omvatten onder andere een geretunede ECU, Brembo remmen, een nieuwe uitlaatlijn en een hoop visuele aanpassingen. Zo zien we de voorste splitter van een Boss 302 en de achterbumper van een GT500. Allemaal in het zwart-gele kleurenschema dat ook terug te vinden is op de N° 22 Ford Mustang van Penske Racing in de Nationwide Series.

Hoeveel je kwijt bent voor deze limited edition zeggen ze er niet bij maar verwacht gerust enkele honderden dollars per dag.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Sven 17:56
afbeelding van Sven

Ford heeft vroeger al een Mustang Hertz Edition gebouwd, al bleek die erg gegeerd en waren er klanten die er races mee gingen doen (!) terwijl hij daar niet voor bestemd was.Ook zouden er klanten zijn die er een v8 inbouwden en hem doodleuk nadien weer binnenbrachten.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws