De 5 hoogtepunten van Alex

adn

Autofans bestaat 5 jaar, tijd voor een terugblik. Alex, mede-oprichter, stelt zijn 5 hoogtepunten voor.

5 jaar Autofans samenvatten is geen gemakkelijke opdracht. We hebben gedurende deze periode tal van bijzondere momenten beleefd. Niet alleen hebben we ons hartje ontelbare keren kunnen ophalen bij het testen van de nieuwste en soms heel erg exclusieve wagens, ook waren de vele persreizen en andere events waarop we werden uitgenodigd meer dan moeite waard. Ik kan alleen maar beamen wat mijn collega redactieleden reeds in hun hoogtepunten hebben opgenomen. In lijn met de jubileumleeftijd presenteer ook ik vijf van de, voor mij althans, meest legendarische momenten, uit de afgelopen jaren:

1 SAAB ARCTIC ADVENTURE

Samen met collega Sven ging ik in de winter van 2011 op uitnodiging van SAAB mee naar het hoge noorden op Arctic Adventure. We vlogen helemaal tot in Lapland om aan een onvergetelijk winteravontuur deel te nemen. Bij aankomst in het land van de Kerstman werden we op hondensledes richting het indrukwekkende IceHotel gebracht waar we de nacht zouden doorbrengen. De volgende dagen trokken we het ijs op om ons volledig te laten gaan met de nieuwe 9-5. Een ervaring om nooit te vergeten!

2 AUTOFANS “KARTING FOR LIFE”

Het Autofans team vormt een daadkrachtige machine en is tot heel wat in staat. Het bijzonder geslaagde Karting For Life event is hiervan een heel mooi voorbeeld. In het najaar van 2010 organiseerden we een karting evenement voor het goede doel in het kader van de Music For Life actie van Studio Brussel. In totaal konden we meer dan 200 mensen laten karten en konden we een indrukwekkend bedrag van 4.700 EUR verzamelen om te doneren aan het goede doel.

3 Met de Discovery naar de Cotswolds - UK

Veel rijtesten zijn de revue gepasseerd de afgelopen jaren. Wat mij betreft waren het niet altijd de exclusieve sportwagens die het meest tot mijn verbeelding spraken. De testritten die mij het best zijn bijgebleven zijn diegene waarbij ik een speciaal verhaal kon creëren rond de testwagen in kwestie. Een mooi voorbeeld is de rijtest met de Land Rover Discovery 4. Met dit model planden we een trip naar Engeland. We namen de overzetboot en reden als een echte Sir door de Cotswolds, Britser Kon het haast niet worden.

4 BLAUWE SMURF

Als je me zou vragen welke super car de diepste indruk op mij heeft nagelatenj, dan kan ik onmogelijk om de Jaguar XKR-S heen. Het was een van de meest exclusieve auto’s die we in de Autofans garage hebben gehad. Voorzien van een Supercharged V8 met 550pk en 680Nm behoort dit model tot de top van zijn segment. Het door ons geteste exemplaar was gehuld in het kenmerkende ‘smurfblauw’ wat de totaalervaring nog net een tikkeltje specialer maakte. Ik hoef er niet al te veel woorden bij te halen om jullie uit te leggen dat we nogal veel bekijks hadden met deze wagen…

5 AUTOSALONS

Autosalons krijgen een ook plaatsje in mijn lijst. Onze redactie tracht aanwezig te zijn op alle grote Europese autosalons. We waren al enkele malen van de partij in Genève, Frankfurt, Amsterdam, Parijs en Brussel. De energie van de beursvloer is heerlijk en doet die polsslag altijd een tikkeltje sneller gaan, gewoonweg omdat er altijd zoveel te gebeuren staat. Op de voorste rij staan tussen internationale pers op het moment dat een nieuw model in internationale première gaat, dat zijn echt speciale momenten waarbij je realiseert dat je er een heel erg speciale hobby op nahoudt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Stealth 09:09
afbeelding van Stealth

Autofans ziet er een toffe ploeg uit. Ik ga er dan ook niet mee stoppen één van jullie trouwe dagelijke bezoekers te blijven. Blijf maar zoveel mogelijk rijden en testen, zodat "wij" (de lezers) er ook nog veel plezier aan mogen beleven. Succes!

Techno Patat 12:10
afbeelding van Techno Patat

Mwah, moest er hier een eind aan komen zou ik gen traan laten ze :D, geen enkele band met autofans of wat dan ook hierzo (a)!

Of als het dan toch echt moet, doe maar voort jong! Het gaat goed (grmbl grmbl, tevreden AlfreT? ;-)! ), blijft een toffe site en iedereen haalt er wel genoeg plezier uit (jullie uit de wagens wij uit de teksten :P!)!

Techno Patat 12:09
afbeelding van Techno Patat

Slaapdronken dan! De nacht van zaterdag op zondag niet geslapen en de nacht van zondag op maandag 4u! Voor ik er nu in kroop dacht ik dus: snel nog evens AF checken :P, beter niet snel snel gedaan maar grondig ;-)!

Techno Patat 18:00
afbeelding van Techno Patat

Exkuses :D!

Techno Patat 12:12
afbeelding van Techno Patat

Ze mogen u mailen voor iets anders! Bij het napraten zei er iemand: eigenlijk moeten we eens gaan karten met Autofans! Der waren der daar enkele direct mee akkoord :P!

En ik heb heel goede herinneringen aan karten op uitnodiging van jou :D! Autofans, als het karten erdoor komt: mail deze kerel eens ff :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws