Autofans en Inkart presenteren: Karting For Life - 22 December - 12u tot 24u

Music For Life, de jaarlijkse goede daden show van Studio Brussel, strijkt dit jaar neer op de Antwerpse Groenplaats. Wij vonden dit bij Autofans de uitgelezen kans om zelf ook eens de handen uit de mouwen te steken en een centje bij te dragen aan het goede doel. Autofans.be en INKART organiseren op 22 december "Karting for Life', alle opbrengsten gaan integraal naar het goede doel.

De actie anno 2010

 Dit jaar wordt er geld ingezameld voor weeskinderen van AIDS-ouders. Wereldwijd verloren al zo'n 15 miljoen kinderen hun vader of moeder aan AIDS en dat is echt schrijnend. Stel je voor dat je als kind alleen achter blijft, zonder je ouders. Je bent op jezelf aangewezen en je bent volledig afhankelijk van de hulp van anderen. Voornamelijk in Zuidelijk Afrika is dit probleem erg groot. Het Rode Kruis bereikt via verschillende hulpprogramma's jaarlijks meer dan 100.000 weeskinderen. De kids krijgen scholing, materiële en psychologische bijstand en - vooral - toegang tot toereikende gezondheidszorg. De nadruk van de hulpprogramma's ligt op het resultaat dat op de lange termijn kan worden bereikt. Er wordt voor gezorgd dat de weeskinderen een stabiele basis meekrijgen om een betere toekomst te kunnen hebben.

Wanneer willen we jullie verwelkomen?

Om een deel te kunnen bijdragen in dit goede doel organiseert Autofans in nauwe samenwerking met Inkart een heus karting event. Op woensdag 22 december zal je kunnen komen karten voor het goede doel op Karting For Life. De kartprijs blijft dezelfde als elke andere dag maar op 22 december gaat de opbrengst naar Music For Life.
Tussen 12u en 24u is iedereen welkom om het beste van zichzelf te geven en ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk rondes worden gereden. Hoe meer rondes we tellen, hoe meer we kunnen storten op de rekening van Music For Life!!! Schrijf je vooraf in om zeker te zijn van een plaatsje.

Verwacht ook vrouwelijk schoon en maak kans op schitterende prijzen!

 Om het leven op en ronde het kart circuit wat aangenamer te maken verwachten we enkele special acts. Zo word je in de pits begeleid door Valery Super en enkele hostessen van P-magazine. Buiten kan je dansen op de beats van Dimitri Wouters. Maak kennis met aanstormend talent en F1-piloot-in-spe Sam Dejonghe en maak ELK uur kans op tal van schitterende prijzen (lees: testweekends met een hippe auto's, kart sessies, slipcursus van Jesco autotraining,  gadgets,...). Natuurlijk worden er in de bistro van Inkart een hele hoop lekkere hapjes klaargestoomd om de hongerige magen te vullen.

Schrijf je in door te bellen naar 03/866.18.19, je betaalt 15 euro per sessie (12 min). Alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

 

Volg de updates rond Karting For Life op onze speciale Fabookpagina (of typ karting for life in de FB-zoekbalk) en via de site van Inkart.

WE ZIEN JULLIE OP KARTING FOR LIFE - 22 DECEMBER 2010 - 12U TOT 24U - INKART PUURS

Laatst gepubliceerd

Reacties (19)

Plaats een reactie
TdM 12:21
afbeelding van TdM

Heel leuk initiatief!

Quin 13:30
afbeelding van Quin

Mooie actie, jammer dat ik er waarschijnlijk niet zal geraken.

Want wel eens benieuwd hoe m'n kartingskills zijn vergeleken met jullie :p.

Techno Patat 14:17
afbeelding van Techno Patat

@quin, dat is precies de reden waarvoor ik ga :D! mijn skills vergelijken met de waarschijnelijk ietwat betere :p! kheb het nog maar 3x gedaan dusjah, echt pro ben ik niet :p!

BizkiD 18:35
afbeelding van BizkiD

Ik zal mijn best doen om aanwezig te zijn.

Ponrow 19:06
afbeelding van Ponrow

Zal ook proberen te komen. het is al een tijdje geleden dat ik nog gekart heb (buiten op GT5 XD)

Sam Dejonghe 19:16
afbeelding van Sam Dejonghe

Great guy's.. Gaat heel leuk worden. Allemaal afkomen is dus de boodschap!!

BizkiD 20:20
afbeelding van BizkiD

Is het verplicht om je (telefonisch) in te schrijven?

Alex 20:23
afbeelding van Alex

inschrijving vooraf is zeker niet verplicht om te kunnen karten.
Het is wel handig voor ons als organisatoren om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten!

Pieter Aertgeerts 20:25
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Bizkid, het is ook niet alleen voor ons maar vooral voor jezelf dat je best op voorhand telefonisch reserveert. Op die manier heb je alvast een sessie op jouw naam, samen met je vrienden. Als je on the spot komt is die kans kleiner. Weet dat we mikken op 500 mensen die namiddag, dat is een hoop volk, hou daar dus rekening mee ;)

Olivier 21:16
afbeelding van Olivier

Het goede doel is pas echt goed als ik er zelf beter van word :) Present!

- edit: fixed -

Boris Billet 22:57
afbeelding van Boris Billet

De leden van autodoubt.be zullen ook aanwezig zijn! Mooi gebaar!

Wim 12:22
afbeelding van Wim

Ahja, de meeste gezichten kennen we nu al door het Playstation event, maar spreek ons gerust aan op 22/12 :)

Timothy 14:13
afbeelding van Timothy

Moest het in het weekend zijn geweest zou ik wel zijn gekomen maar in de week geen tijd en/of deftig vervoer om even over en weer naar Puurs te gaan.

Techno Patat 14:43
afbeelding van Techno Patat

@wim, mij kent hier nog niemand :'(! boehoehoe, en ik ben zo bedeesd dat ik niemand durf aanspreken ;)!

dan maar opvallen door iedereen eruit te rijden in het karten :p?

Quin 17:19
afbeelding van Quin

Nou, vandaag te horen gekregen dat ik tussen kerst en nieuwjaar zoiezo geen verlof kan nemen, dus met beetje geluk kan ik de 22ste dan wel dag vrijmaken ;).

Is er een deadline voor in te schrijven?

Nathan 17:46
afbeelding van Nathan

Ik ben normaal ook aanwezig :).

@Techno: Doe iets opvallend dan! Ik zal dan wel tegen u beginnen.
Jullie hadden een boerderij thuis zeker, niet? Kom met de tractor, zet een strohoed op en doe klompen aan. Reacties gegarandeerd! :p

Techno Patat 17:18
afbeelding van Techno Patat

@nathan, ik kom met 4 man, die passen niet in een traktor, die strohoed gaat wegwaaien en klompen zullen wel afgenomen worden door valerie super (hmm, miss toch maar aandoen??)! Ik zal er rond 16h zijn denk ik, als je er ook rondtoert doen we wel eens een praatje ;)!

Trouwens: miss een stom ideetje, maar om het ijs te breken een wall hangen met gewoon a4 bladen met daarop de meest belachelijke discussieonderwerpen!

Zoals bv: waar komt de ster van mercedes benz vandaan? Welk kapsel van jeremy clackson vind je het grappigst? Enz enz.. Is heel stom, en geen mens die daarover gaat praten, maar een beetje grapjas kan zo makkelijk het ijs breken :)! Dat is makkelijker, goedkoper en veiliger dan pintjes :p!

Nathan 18:32
afbeelding van Nathan

@Techno Patat: Huifkar? :p

Techno Patat 19:01
afbeelding van Techno Patat

nathan: veeeel te koud :D! al eens buiten geweest? neenee, herken me maar aan m'n volvo s60, m'n mercedes horloge of mijn buitengewone kartskills! en dat ik met 5/6 man om 17h daar 2 sessies ga draaien, waaronder 2 meisjes :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws