Hier kan je deze zomer de Mini Aceman in avant-première ontdekken

Mini pop-up

Bij Mini is er momenteel een stroom aan nieuwe modellen die op het publiek worden losgelaten, maar de nieuwe Aceman zal pas vanaf november bij de Mini-verdeler arriveren. Tot 18 augustus is het model gelukkig wel al te ontdekken aan onze Belgische kust.

Pop-up stores, het is een trend die de laatste 10 jaar geweldig aan populariteit heeft gewonnen. Om de brand experience naar de mensen te brengen hoor je de marketeers dan verkondigen, maar finaal wil je natuurlijk je product aan de man brengen.

Mini pop-up

Nieuwe Mini’s bij de vleet

In het geval van Mini is die commerciële drive natuurlijk heel begrijpelijk. Het merk lanceert momenteel de ene na de andere variant van de nieuwste Mini-generatie, zoals de nieuwe elektrische Mini SE, de nieuwe (flink gegroeide) Countryman of de nieuwe Mini vijfdeurs. De nieuwe Mini Cabrio wordt pas eind dit jaar onthuld, en de Aceman duikt slechts sporadisch op, alvorens hij vanaf eind dit jaar echt gecommercialiseerd wordt.

Mini Aceman

Maar, goed nieuws, want de Aceman kan je deze zomer dus ook al gaan besnuffelen in de Mini pop-up store in… Knokke natuurlijk. Een redelijk unieke avant-première dus. En waarom Knokke? Waarom niet? Knokke is de metropool van premium merken én de plek bij uitstek voor een Urban Brand dat mikt op klanten die graag iets meer betalen voor de unieke Mini-experience.

Mini pop-up

Shuttledienst

En dus kan je op de Lippenslaan 219 (noblesse oblige) je even onderdompelen in de maxi-Mini-wereld waar je niet alleen de Aceman, maar bijvoorbeeld ook de leuke Mini John Cooper Works en Countryman kan ontdekken. Mini trakteert je trouwens op een drankje en een DJ-set, en wie vooraf of nadien wil shoppen kan ook gebruik maken van de Mini Countryman shuttleservice die op 3 interessante punten in Knokke stopt. Tot slot kan je ook deelnemen aan een wedstrijd waarbij je, jawel, een weekend in Knokke met een Mini kan winnen. Bezoek aan de pop-up en deelname aan de wedstrijd zijn gratis, dus waarom je kans niet wagen?

Mini pop-up

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws