Hertz breidt gamma Europese exotics uit

Eerder was er al het nieuws dat autoverhuurbedrijf Hertz een setje Ford Focus ST's in het gamma opnam, vandaag komt er nog wat opwindender nieuws. In verschillende Europese landen kan je binnenkort met je favoriete exotic rondcruisen via Hertz.

Een supercar-aanbod was er al, maar dat wordt nu uitgebreid met nieuwe wagens. Zo zitten er een McLaren MP4-12C Spider (in de UK en Duitsland), Ferrari F12berlinetta (in Frankrijk) en Nederland heeft nu ook de Porsche Cayenne en Porsche Cayman in het aanbod. In Spanje kan je nu ook de BMW X6 Drive 35 D en Range Rover Sport TDV8 HSE kiezen.

In Nederland heet het Supercar programma tegenwoordig 'Hertz Netherland's Dream Collection' en naast die twee Porsches kon je ook al kiezen voor een Bentley Continental GT of een Jaguar F-Type.

even doorsparen

Gratis is het allemaal niet, een McLaren kost in het Verenigd Koninkrijk 1.077 Britse pond per dag. Behalve deze McLaren kan je daar ook genieten van de Lamborghini LP570-4 Performante Edizione Tecnica. In Duitsland staat de McLaren MP4 12C Spider in de aanbieding naast wagens als de Aston Martin Virage Volante.

Wil je voor je volgende trip naar het buitenland dus een supercar boeken, kan je best even op www.hertzsupercars.com kijken. Je moet alvast minimum 25 jaar zijn en over een geldig rijbewijs beschikken om iets te boeken, andere voorwaarden zijn te zien op de site zelf.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws