Vraag: Wat wil jij weten van designer voor Audi, Dany Garand?

danyvraagaudi

Deze namiddag hebben we een interview met Dany Garand, de top designer bij Audi die het exterieur van de nieuwe TT vorm gaf. Welke vraag moeten we volgens jullie zeker aan hem stellen?

We zullen jullie al voor zijn met de flauwe moppen: Inderdaad, Audi heeft daadwerkelijk designers. Hun top interieurdesigner, Dany Garand is zo vriendelijk om deze namiddag een praatje met ons te slaan bij een tasje koffie en een TT-chocolaatje. Onze vragen zijn al klaar, al vragen we ons af wat jullie vragen zijn voor de designer van Audi. Altijd dus een vraag willen stellen aan een designer van Audi? Nu is je kans:

Wat willen jullie weten van Dany Garand, interieurdesigner voor Audi?

O ja, in de vroege namiddag gaat het interview door, dus spoedig reageren is de boodschap!

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Kevin De Smet 11:30
afbeelding van Kevin De Smet

Audi Vorsprung durch Marketing :-)

kurt1 12:00
afbeelding van kurt1

Denkt hij dat iedereen die een premium wagen koopt, graag zo'n plastieken TFT scherm voor zij neus heeft ipv de mooi afgewerkte wijzerplaten? Ik vind het in elk geval erg goedkoop uitzien: een projectie van een wijzerplaat ipv het echte werk. Zeker als het contact afstaat. 1 multimedia scherm in het dashboard lijkt me voldoende. Het moet toch geen discotheek worden. In het algemeen is mijn vraag: krijgt het inbouwen van de laatste technologie altijd voorrang op smaak en authenticiteit?

Glenn 12:41
afbeelding van Glenn

+1
Doet me teveel aan een game console denken. Niet aan een zgn premium product.

Wim 15:03
afbeelding van Wim

Je bedoeld de XJ, maar voor een model dat al zo lang mee gaat is dat volledig begrijpelijk. Wie koopt er nu nog een Honda Accord bijv., die waren vroeger de top in hun segment. Je zult altijd moeten vernieuwen, maar dat wil niet zeggen dat er geen accenten naar vroeger in mogen.

lauw 14:58
afbeelding van lauw

Welk soort scherm ze van plan zijn bij de nieuwe A4... Zoals bij de TT, uitklapbaar zoals in A6 (met die afschuwelijk dikke bezels?), superdun als de A3, geïntegreerd als de A5... er zijn vele opties!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws