Er klopt iets niet met deze advertentiefoto...

golla-ad-porsche-fout_01

'Of Rudy van IT iemand kende met een sportieve wagen voor een fotoshoot van de nieuwe collectie?' Dat lijkt ons het niveau waarop volgende - nu ja - 'reclamecampagne' tot stand is gekomen. Want eerlijk is eerlijk, voor een Autofan is er hier wel iets zeer lullig mis gegaan...

Kijk, we begrijpen het dat niet iedereen zo gek is van auto's als wij. Meer nog, we begrijpen zelfs dat er heel veel mensen zijn die niet eens weten waar een motor hoort te zitten. Maar kom op, je staat daar dan als model met de bretellen op je broek en een designertas in de hand en je vindt het niet raar dat er eigenlijk geen plaats is in de koffer van een Porsche 911?

Want inderdaad, de koffer van een 911 is aan de voorkant van de wagen. Altijd al zo geweest. Achterin ligt namelijk een boxermotor, en neem het van ons aan, daar krijg je nog niet eens een pakje zakdoeken van Aldi bij in kwijt. Het ziet er misschien een fraai beeld uit, maar volgend keer toch iets langer nadenken over je fotomateriaal Golla?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Try me 15:52
afbeelding van Try me

Tenzij hij de riem wou vervangen met zen bretellen?!

Stealth 13:19
afbeelding van Stealth

Of het oliepeil checken?

Adriaan 14:45
afbeelding van Adriaan

Meneer wou gewoon controleren dat zijn motor niet gestolen was, niets zo irritant als stoer willen weg rijden, maar dan te moeten merken dat je motor gestolen is.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws