Hebben we meer van deze lichttuners nodig?

glohh-range-sport-lights

Spoilers, bumpers en megalomane velgen... Allemaal aardig maar achterlichten blijven vaak onaangeroerd door de emmer vol tuningsbedrijven. Het Britse Glohh lijkt echter een gat in de markt te hebben gevonden. Te beginnen met een nieuwe lichtenset voor de Range Rover Sport, de pimpbak bij uitstek.

We durven er geld op zetten dat je evenveel tuningwerk voor een Golf Mk3 kan vinden dan voor de laatste generatie Range Rover Sport. Het Britse Glohh doet nu een duit in het zakje met de GL-5i. Geen voorbumper, geen spoiler en ook geen vermogensupdate... wel een achterlicht. Nee serieus, de jongens en meisjes van het bedrijf gingen zo ver om een nieuw achterlichtsignatuur te creëren voor de RR Sport.

Daarbij mikken ze vooral op de showboys (en -girls). Want Glohh spreekt van "theater voor de openbare weg". Dankzij een dynamische opstartsequentie bij het losmaken van de wagen en dynamische richtingaanwijzers. Daarenboven zouden ze veiliger moeten zijn dankzij beter zichtbaar licht (betwistbaar) en de Range aerodynamischer moeten maken door de vorm die lucht weg duwt van de wagen (marketingpraat). Hoe dan ook, hebben we dringend nood aan een rits tuners die fraaie achterlichten uitbrengen? Of is een lichtsignatuur een onlosmakelijk deel van een auto?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws