Tesla Cybertruck binnenkort als Lego-bouwdoos?

Tesla Cybertruck Lego Set Lego Idea

Natuurlijk kon deze niet uitblijven...

Met de Cybertruck sloeg Tesla-honcho Elon Musk vriend en vijand met verstomming. Een auto (?) die een karikatuur maakt van de verwachtingen die we hebben over een auto. Want waarom rijden of vliegen we inderdaad nog niet rond met voertuigen vanuit Total Recall of The Jetsons? Enfin, de onthulling van de Cybertruck zorgde alvast voor een resem aan geïnteresseerden en... memes. Nu volgt er potentieel ook een Lego-set. Jawel.

Caterham achterna

Die set oogst nu de nodige aandacht op Lego Ideas, een site waarop gebruikers kickstarter-gewijs nieuwe Lego-set-ideeën voor kunnen leggen. Krijgt zo'n set genoeg aandacht, dan overweegt Lego de set daadwerkelijk in productie te nemen. Zo kwam eerder via Lego Ideas onder andere al de Yellow Submarine van The Beatles uit, een Caterham Seven 620R en een set van The Big Bang Theory.

Tesla Cybertruck Lego Set Lego Idea

Nu ligt de focus dus op een bouwset voor de Tesla Cybertruck. En als de Tesla-fans hier eenmaal opspringen, dan verwachten we binnen no-time een prodcutieset. Zin om zelf interesse te tonen? Ga dan snel even snuisteren op Lego Ideas!

Tesla Cybertruck Lego Set Lego Idea
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws