SKY doet het voortaan met Ford

ford-team-sky_01

Wielerploeg Team Sky ruilt de vierwielers van Jaguar in voor modellen van Ford. Waardoor Chris Froome en co de komende jaren zal gevolgd worden door Mondeo's en consorten.

Zowat de hipste wielerpoeg van de laatste jaren, Team Sky. Daarenboven met renners zoals Chris Froome en Sir Bradley Wiggins ook zeer talentvol. Of klinkt het drie keer winnen van de Tour de France op vier jaar dan povertjes?

Echter was het één van de eerste ploegen sinds jaren die er in sloeg om een knappe outfit te bedenken voor renners en -bij uitbreiding - volgwagens. Dat die volgwagens dan ook nog eens knap gerief van Jaguar waren, zoals de F-Type, dat maakte het plaatje af. Jaguar wordt echter bedankt voor bewezen diensten. Want de komende jaren zal Ford zorgen voor de volgwagens bij Team Sky.

ford-team-sky_

Daarbij is er nog geen sprake van een Mustang (om de F-Type op te volgen), wel van exemplaren van de Mondeo, S-Max, Kuga, Tourneo Custom en Transit. Die eerste drie modellen zullen steevast uitgerust worden met Fords Intelligent All-Wheel Drive technologie en uiteraard Sky's knappe livrei.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws