Lollig: Renault haalt Initiale-badge van haar Initiale Espace-modellen

renault-espace-initiale

Slachtoffer van haar eigen succes, zeg maar. Want de Renault-dealers werden platgelopen voor 'zo'n Renault Initiale'. Reden genoeg om voortaan terug de reguliere badge achterop de nieuwe Espace te kleven. Die gekke Fransen toch...

'Initiale Paris'. Watte? Wel, net zoals je bij Ford de Vignale-lijn hebt als hoogste uitvoering gaat die bij Renault door het leven als 'Initiale Paris'. Herkenbaar op de Espace door de unieke velgen met Eiffeltoren-design, (optionele) donkerpaarse kleur en uiteraard de Espace-badge die achterop vervangen wordt door de letters Initiale. Eén klein probleempje; jan met de pet heeft totaal geen idee wat zo'n Initiale-uitvoering nu juist is. Dus gaat hij naar de Renault dealer, dan vraagt hij gewoonweg naar zo'n Renault Initiale.

Niet echt de bedoeling natuurlijk, want ook de Talisman kan je bestellen als Initiale Paris. Vanuit marketingstandpunt werd door Renault dan ook besloten om voortaan terug gewoon achterop 'Espace' te kleven. Ben je dus in het bezit van een Espace met Initiale-badge achterop, dan ben je vanaf nu stiekem in het bezit van een gelimiteerde editie.

renault-espace-initiale

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws