McLaren lost verdere details over Speedtail

mclaren-speedtail-teaser

Het is de spirituele opvolger van de F1, heeft plaats voor drie en alle 106 exemplaren hebben al een eigenaar gevonden. Het nieuwe hypercarspeeltje van McLaren is bijna klaar en zal door het leven gaan als Speedtail.

Een echte spirituele opvolger van de F1 is de McLaren P1 eigenlijk niet. Eerder een ander model dat even straffe cijfers weet neer te zetten. Maar nu, nu is McLaren klaar met een opvolger. Die zal door het leven gaan als Speedtail - na lang de interne code BP23 te hebben gedragen - heeft dezelfde gekke 3-zitsconfiguratie als die F1 en moet nog net dat tikkeltje rapper over de weg kunnen vliegen. Waardoor deze Speedtail met zijn vooropgestelde snelheid van 391 km/u de snelste McLaren ooit moet zijn.

Het Britse bedrijf plant amper 106 stuks te bouwen en elk exemplaar heeft al een gelukkige eigenaar gevonden. Nog voor ze de creatie überhaupt hebben gezien. Kostprijs? Zo'n 2 miljoen euro. Inclusief BTW weliswaar. Eind dit jaar zal McLaren haar nieuwe Ultimate Series Car vanonder het doek halen. Plagen doen ze nu met een ietwat saaie video. Al vergeven we de rakkers omdat ze eerder al een foto de wereld in stuurden. Hierzo.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 08:10
afbeelding van Wim

wat een vreemde naam :)

Kevin De Smet 13:31
afbeelding van Kevin De Smet

Eindelijk! Spijtig dat het een gelimiteerd liedje is aan een woekerprijs, zo zal ik er ook nooit zelfs een taxi ritje op de ring mee kunnen veroorloven

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws