Ford: "We zijn nog niet klaar met Mondeo"

ford-mondeo

Als reactie op de berichten van gisteren die stellen dat Ford wat in het slop zit heeft de Blauwe Ovaal gereageerd dat het dit najaar nog een update plant voor de Mondeo. Waardoor de D-segmenter nog niet meteen afgeschreven is.

Er komt geen nieuwe Fusion in de VS, waardoor er momenteel een groot vraagteken hangt rond diens Europees broertje, de Ford Mondeo. In een statement laat Ford nu weten dat het nog niet over en out is voor de Mondeo. Toch niet meteen. Meer nog, eind dit jaar krijgt de Europeaan nog een update doorgevoerd, waardoor de werknemers in Valencia nog niet meteen moeten vrezen voor hun jobs.

Die update, een facelift zeg maar, zal het doen met nieuwe motoren, een opgewaardeerde hybride-versie en aanpassingen aan de binnen- en buitenkant. Er wordt aangenomen dat de Mondeo-facelift vooral trekjes over zal nemen van de Fusion-facelift. Die werd eerder al in 2016 in het nieuw gestoken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
bartbartman86 14:58
afbeelding van bartbartman86

de mondeo heb ik al zien rijden in zijn facelift-vorm !
Een keer in DE en ook recent hier in BE !

John 21:12
afbeelding van John

Idem, vorige week heb ik een mondeo met camouflage op de bumpers gekruist. Helaas ging het iets te snel om een foto te nemen.

Wim 15:53
afbeelding van Wim

blijft toch knappe verschijning zo'n Mondeo

Tom Orrow 23:31
afbeelding van Tom  Orrow

Ik zie meer Insignia's op de weg dan Mondeo's.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws