De Opel Zafira Life als kampeerauto? Dat is de Crosscamp Life

Opel Zafira Life Crosscamp 2020 Hymer

Kampeerautospecialist Hymer heeft met Crosscamp een afdeling die zich buigt over de ombouw van compactere auto’s. Zoals de Opel Zafira Life, bijvoorbeeld, die met daktent als Crosscamp Life door het leven gaat.

De Zafira is niet meer, de Zafira Life wel. Die mikt nog steeds op het vervoer van verschillende passagiers, maar gebruikt daar voortaan een Franse basis voor. Die van moederhuis PSA uiteraard, die bij Peugeot bekend staat als de Traveller en bij Citroën als de Spacetourer. Ook Toyota heeft zijn variant, de Proace.

Opel Zafira Life Crosscamp 2020 Hymer

Hymer-dochter Crosscamp neemt het middelste formaat van de Zafira Life, met lengte van 4,95 meter, en bouwt die om tot Crosscamp Life. Dat betekent dat het dak uitvouwt tot daktent, en dat er kastjes en een keukentje worden geïnstalleerd. In totaal biedt de Crosscamp Life slaapplaats aan vier personen.

Opel Zafira Life Crosscamp 2020 Hymer

Enige minpunt: de Crosscamp Life wordt alleen verkocht in Duitsland, en wel vanaf 41.999 euro. Wie er een wil, moet dus naar onze oosterburen, maar kan dan wel kiezen uit het volledige dieselaanbod van de Zafira Life. Of je kunt het natuurlijk altijd eens heel lief rechtstreeks vragen bij Hymer en Crosscamp zelf, natuurlijk.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
FLP 16:30
afbeelding van FLP

Dan ben je heel geinteresseerd het artikel aan het lezen, om dan helemaal in de laatste alinea te ontdekken dat het niet voor de Belgische markt is..
Technisch gezien is zoiets geen clickbait (want je hebt al op het artikel geklikt), maar het is wel even irritant.

Sven 19:41
afbeelding van Sven

Het kan natuurlijk wel dat een motorhome-verdeler de wagens naar België wil halen. Dan koop je 'm daar en geniet je toch de garantie van het merk.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws