BMW lanceert X5 M en X6 M Competition nu ook als First Edition

BMW X5 X6 M Competition First Edition 2020

De BMW X5 M en X6 M Competition zijn al een tijdje te krijgen – we hebben er zelfs al mee gereden – maar BMW lanceert alsnog een speciale First Edition voor beide versies. Van elke First Edition worden er maar 250 stuks gemaakt.

De Competition-versies van de BMW X5 M en X6 M zijn natuurlijk de overtreffende trap van de al niet bescheiden M-modellen. Zij doen het met 625 pk uit hun 4.4 V8, en krijgen als First Edition een eigen aankleding. Zo zien we twee matte koetswerkkleuren: Frozen Dark Silver en Frozen Marina Bay Blue.

De velgen, vooraan 21 duim en achteraan 22 duim, krijgen een zwarte afwerking, terwijl er her en der op het koetswerk CFRP opduikt, plastic dat met koolstofvezel werd versterkt. De spiegelkappen en de achterspoiler krijgen eveneens een afwerking in carbon, terwijl ook de afdekking van de motor uit het dure goedje bestaat.

BMW X5 X6 M Competition First Edition 2020

In het interieur overheersen wit en donkerblauw op de lederen zetels, kleuren die afgewisseld worden met zwart alcantara en oranje stiksels. Ook hier duikt carbon op, terwijl een genummerd plaatje aangeeft om welk van de 250 exemplaren het gaat. Inderdaad: wereldwijd voorziet BMW 250 stuks van de X5 M Competition First Edition, en nog eens zoveel van de X6 M Competition First Edition.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

bmw, suv

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws