Fiat 500 facelift speelt in de sneeuw

2016-fiat-500-facelift-spied-in-detail-during-winter-testing-session-photo-gallery_2

Het huidige model van de Fiat 500 gaat al mee sinds 2007, en de update die er in 2016 moet komen laat zich met wat verpakking al zien in de sneeuw.

Fiat heeft nog een flinke waslijst aan projecten voor het jaar 2015 en 2016. Er gaan een aantal nieuwe modellen gelanceerd worden waaronder de Bravo, Linea, de Multiwagon en de nieuwe Punto. Omdat dit op zich al wel wat kosten met zich meebrengt, gaat de Fiat 500 slechts een aantal kleine opfrissingen meekrijgen.

Deze foto's zijn genomen in Zweden tijdens een wintertest, en tonen een goed verpakte voor- en achterbumper die waarschijnlijk het design van de laatste 500X crossover gaan meekrijgen.

Facelift on a budget

Een kleine verjonging dus voor het huidige model waarbij we vermoedden dat de bumpers en koplampen gaan worden opgefrist, samen met nieuwe designs voor de wielen en wat meer kleuren voor het koetswerk. Dit alles zonder teveel geld in de ontwikkeling ervan te moeten stoppen.

De kleine 500 heeft Fiat geen windeieren gelegd want sinds de lancering in 2007 zijn er meer dan 1.500.000 stuks van de band gerold. Tegen de introductie van deze facelift in 2016 zal hij nog wel meer zonder camouflage de revue passeren en krijgen we ook meer te horen over aanpassingen aan het interieur, onderstel en motoren.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws