Spyvideo's E-klasse Coupé en coupé-Cabriolet

Het nieuws dat de opvolger van de CLK coupé en CLK cabrio niet meer onder dezelfde naam in de Mercedes catalogus zullen prijken is al lang niet meer heet van de naald. Enkele foto's van prototypes hebben zich reeds verspreid op het internet. Nu, net nadat er foto's van de nieuwe E-klasse waren gelekt  werden er video's teruggevonden op het internet van de prototypes van de nieuwe coupé en cabrio van het duitse merk.

Op de video's zie je de wagens voor het eerst 'in motion' en misschien ook niet toevallig, net zoals de beelden van de SLC Gullwing, in de sneeuw. Waarschijnlijk had Mercedes een koude-stage gepland voor al zijn prototypes! Door deze zeer winterse locatie zal je dus ook geen beelden vinden van de cabrio met open dak.

De uiteindelijke productieversie zal onder de motorkap een hele reeks motoren uit het gamma van de E-klasse. Hieronder verstaan we al zeker de 3.5l V6, 5.4l V8 en de 6.2l V8 voor het AMG model. En omdat diesels tegenwoordig al helemaal niet meer zo vreemd zijn in sportievere wagens neem ik aan dat we ook wat dit type van motor betreft over ruime keuzemogelijkheden zullen beschikken.

 

 

 

via worldcarfans

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws