Red Alert: S2000 gecancelled

Honda kwam eerder al met het nieuws dat de productie van haar NSX niet door ging. Bij dat slechte nieuws blijft het jammer genoeg niet. De langverwachte opvolger van de s2000 zal er (nog?) niet komen. Hij werd van de ontwikkelingslijs geschrapt als gevolg van de huidig regerende financiële crisis. Honda heeft haar strategie grondig gewijzigd en gooit alle eieren in dezelfde schaal, de groene. Naast de twee afgeschafte wagens zou ook de cabrio CR-Z nooit de ontwikkelingsfase halen.

Het Honda luxemerk, Acura, dat met de laatst onvangen berichten onze duitse vrienden BMW in een lastig pakket zouden kunnen brengen zit ook in problemen. Alle V8 motorontwikkelingen zijn afgeblazen.

via autowereld

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Gregory 12:53
afbeelding van Gregory

Ik zou graag om één minuut stilte willen vragen...

edit 18:04
afbeelding van edit

edit: beetje beleefder kan wel, en als u goed ziet zijn wij oa een blog

Sven 19:51
afbeelding van Sven

ik heb de indruk dat er de laatste tijd wat minder naschrijverij inzit dan in het begin.

Wim 20:37
afbeelding van Wim

Er zou nergens, maar dan ook nergens copy past gebruikt mogen worden, en van wie zouden we copy pasten? Van andere blogs die dezelfde bronnen gebruiken? Als je een zin herkent van een andere blog dat kan, dat gebeurt nu eenmaal, maar dat is niet de bedoeling. Trouwens als wij zouden copy pasten van pakweg en autoblog.nl dan krijgen wij daar onmiddellijk commentaar op van autoblog.nl zelf, en dat is wel het laatste dat we willen.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws