24% v/d Britten willen J. Clarkson als minister van Mobiliteit

De Britten moeten voor het eerst in hun geschiedenis een coalitie vormen tussen partijen om een meerderheid te bereiken. Als Belgen zijn we dat gewoon, en misschien ook best beu. Hoe dan ook, de conservatief David Cameron is sindskort de nieuwe eerste minister van de UK. Daar hangt uiteraard een nieuw leger ministers achter, en om het idee van het volk te kennen over al die posten, deed AA/Populous een poll. Ze vroegen namelijk een keuze te maken uit vijftien niet-politieke kopstukken om minister van Mobiliteit te worden.

"Grote verrassingen" zijn Virgin topman Richard Branson die met 26% de eerste plaats bestrijkt. Nummer twee, met 24 procent is Jeremy Clarkson. F1 piloot Jenson Button moest het stellen met 6 procent. Als het ooit zo ver komt, verhuizen wij ons kantoortje naar de andere kant van het kanaal...

Jeremy Clarkson

Via Fleet Directory

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Wim 10:42
afbeelding van Wim

Clarkson heeft zelf al gezegd geen goede minister te zijn omdat hij veel van gedacht verandert en zichzelf ook regelmatig tegenspreekt, toch moet het leuk zijn om iemand als verkeersminister te hebben die dagelijks in het verkeer zit, verkeersministers zouden verplicht moeten worden zelf te rijden

Quin 16:14
afbeelding van Quin

T is ook eentje met veel praat, hé. In een regering ben je ook niet alleen, dus kun je al die geschifte ideeën niet doorvoeren ;).

Btw, hebben jullie aanpassingen doorgevoerd aan jullie website trouwens? Op m'n iPhone faalt hij steeds op Autofans.

Pieter Aertgeerts 16:24
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Stuur eens een mailtje naar pieter.aertgeerts [at] autofans.be met de uitleg. (eventueel met screen) Zou niet mogen, Iphone heeft zelfs een aparte pagina, naast de mobiele pagina.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws