Autofans is 2 jaar oud!! - uw mening graag

Autofans.be mag twee kaarsjes uitblazen, tijd dus om wat gelukswensen maar vooral opmerkingen te ontvangen via een artikeltje. Hoe Autofans exact begon weten jullie ondertussen wel, lees het anders hier even na. Na twee jaar zijn we een van die autoblogs die nieuwe modellen mag testen, een droomhobby volgens enkelen van jullie. Jullie kunnen de laatste maanden van ons twee rijtesten per week verwachten, maandag en donderdag telkens om 13u. De teller staat ondertussen op een 125-tal rijtesten en de planning staat vol met tot vijf nieuwe wagens per week! De populairste rijtest tot nog toe is die van de Volkswagen Passat Bluemotion. Lees verder...

Het best gelezen artikel is tot ieders verbazing dat van de nieuwe Dacia Duster. Het artikelbestand zelf telt 4.550 stuks, een pak schrijfwerk dus. Maar het resulteerde wel in steeds stijgende bezoekcijfers. Na twee jaar werd Autofans een slordige 1.6 miljoen keer geladen en werden er 10.000 reacties genoteerd. Autofans wordt de dag van vandaag maandelijks 75.000 maal bezocht wat zo'n 150.000 pageviews per maand oplevert.

De website werd in januari nog vernieuwd maar is vandaag nog ver van klaar. Een galerij en het opmaken van de rijtest-pagina staan bovenaan de agenda. Maar een druk schema van onze makers zorgt voor wat vertraging. Naast die twee puntjes, zullen er nog een pak zaken veranderen aan de website om het aantrekkelijk maar vooral gemakkelijker te maken voor jullie.

Vandaag telt Autofans zes redacteurs. We hebben Alexander, Sven, Cristof, Wim, Joeri en Pieter. Binnenkort zullen we trouwens opnieuw versterking verwelkomen, maar daarover later meer. Daarnaast werken we samen met verschillende fotografen die tot vandaag steeds puik werk afleverden.

De fotografen onder jullie mogen zich ook steeds melden via ons contactformulier indien interesse om de fotografie van onze rijtesten te verzorgen. Geef meteen je Flickr of andere voorbeelden mee.

Mocht je zelf een vlotte hand hebben en je wil ons versterken onder het mom van 'column' of grotere artikels dan horen we dat ook graag via ons contactformulier. Een opinie zorgt immers altijd voor reactie en biedt de website een meerwaarde.

Autofans zal volgende week donderdag (30 september) aanwezig zijn op het Autosalon van Parijs, zak dus zeker die dag af voor al het beursnieuws. Vrijdag gaan we samen met tien Autofans-fans naar het Sony event ter gelegenheid van de Gran Turismo 5 pre-launch.

Wij bedanken jullie van harte voor jullie bezoek en vertrouwen. Wij horen ook graag opmerkingen en suggesties, graag zo eerlijk mogelijk.

Het Autofans team.

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Kenny 12:32
afbeelding van Kenny

Dikke proficiat < :-)

Technopatat 12:41
afbeelding van Technopatat

Goe bezig! Ik bezoek de site ondertussen anderhalf jaar en om eerlijk te zijn dacht ik dat jullie al langer bestonden! Zo straf zijn jullie al bezig :)!

Qua site, en gebruiksgemak zou ik enkel makkelijker willen inloggen op de mobiele versie, mijn profiel kan ik ook mobiel niet bekijken... Miss toch op de mobiele site een linkje naar de 'gewone' autofans.be plaatsen voor als je bv op wifi zit en dus de zwaardere site perfect aankan...

Maar nogmaals goe bezig, een plezier om hier te komen, al is het maar voor het ontbreken van fanboys en kleuters ;)!

Fotograaf ben ik niet, maar als je iemand zoekt om Mercedessen of Volvo's te testen, ik kan mij wel eventjes vrijmaken denk ik ;)!

Verder kan ik moeilijk kritiek geven, miss nog iemand vinden die met zn kop op de camera wil, maar dat is wel moeilijk en kan voor mij een site maken of kraken dus zo houden zoals het nu is is prima voor mij :)!

Speedy 13:20
afbeelding van Speedy

Ga volledig akkoord met Technopatat!! Super goed bezig

Quin 11:45
afbeelding van Quin

Dat probleem heb ik inderdaad ook, Ponrow. Cookies worden precies niet onthouden of zo ;).

Ik zit hier ondertussen ook al tijdje (site gevonden door iemand op 9lives) en is wel een bijna-dagelijkse bezigheid geworden om wat artikeltjes te checken. Teksten en foto's zijn altijd goed in orde :).

Als iemand die veel vanuit mailprogramma werkt, lijkt het me trouwens wel leuk om een nieuwsbrief te hebben, misschien een ideetje voor later ;)

Burn 12:30
afbeelding van Burn

Proficiat guy's!

Ellen 11:16
afbeelding van Ellen

Keep up the good work!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws