BMW M5 (F10) na een slippertje bij 300km/h

Tijd voor jammerlijk nieuws op deze redelijk zonnige dag. Een 60-jarige man samen met een 20-jarige vriend zijn nieuwe M5 aan het uittestenop de A81 (Deutsche autobahn fur High Speed Runs). Voor één of andere reden moest de man uitwijken naar rechts waarna hij de controle over het stuur verloor. Een aantal koprolletjes later stond de M5 al smeulend klaar voor de schroothoop...

Het is opmerkelijk dat iemand dergelijke crashes bij 300km/h overleefd. Iedereen is levend uit het wrak kunnen stappen. Al is de hond van de 60-jarige man er het ergst aan toe, zo'n beest doen ze namelijk geen gordel om. De twee zonen van de man volgenden hem in een M6 en een M3 en snelde te hulp met brandblussers.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:36
afbeelding van Techno Patat

Ik vermoed dat het een combinatie was van geluk en een sterke cockpit! EN het was goed nodig ook blijkbaar want my god! Enkel de voorkant is nog ietwat herkenbaar! De velgen zien er ook nog deftig uit maar dat is ook het enige! Tof van die kerel dat hij dat doet zo een speedruns, maar dan zou ik het in het vervolg 's nachts doen als het wat kalmer is!

MarcelB 22:21
afbeelding van MarcelB

Oeps, typisch gevalletje van overstuur..................

Techno Patat 09:54
afbeelding van Techno Patat

Lijkt me toch niet echt Marcel! Zelfs een Koeningsegg heeft aan 300 denkek geen overstuur meer ;)!

Ik denk eerder dat hij gewoon te snel overtrok om te veranderen van rijvak om uit te wijken! En als je aan 300 snel eventjes een rijvak wilt verwisselen kan je dat bijna niet recht houden!

Challanger 13:02
afbeelding van Challanger

Veel geluk gehad. Man zou zich beter schamen met dergelijk rijgedrag. Dan nog niet gesproken over her in gevaar brengen van anderen !!!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws