Zou jij deze Infiniti Q30 kopen?

infiniti Q30 render 2015

Twee maanden geleden stelde Infiniti het concept voor van haar nieuwe kleine hatch Q30, een artiest deed zijn interpretatie voor een productiemodel (foto inzet). Je weet wel. Het concept zonder de leuke lijnen.

Dat concept was Europees getint maar de reacties waren niet allemaal even lovend. Ondanks het Westerse design mikt Infiniti met een aantal pijlen op de Chinese markt, waarvoor het merk een mooie groei is weggelegd.

De Europese hatch van Infiniti zal Q30 gaan heten. Een premium wagen die rechtsreeks moet concurreren met de gekende c-segmenters zoals de Golf 7, A-klasse en BMW 1-reeks. Een rotopdracht. Maar met een leuk design en in een underdog positie zijn er al meerdere Oosterse constructeurs in hun opzet geslaagd. Motoren spreken in het c-segment een enorm belangrijke rol gezien de leasing-markt. Maar bij de keuze van de gemiddelde werknemers gaat het ook vaak om de looks, aan jullie om te beslissen of jullie deze getekende productievariant van de Q30 zouden overwegen.

Welke technologie er gebruikt wordt in de Infiniti Q30 is voorlopig onbekend. Sommige bronnen spreken van het A-klasse platform, andere mikken op het nieuwe platform van de Qashqai. De Infiniti komt er in 2015.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Glenn 19:42
afbeelding van Glenn

Zou dat wel als leasebak durven nemen. Niks mis mee.
Maar ik heb momenteel een mkIII Ford Focus, dus ik ben geen referentie als het op esthetica aankomt :-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws