Opel Astra (K) aan de Belgische prijs: vanaf 17.975 euro

opel-astra-k-prijzen

Sinds heden ten dage staat de configurator voor de nieuwe generatie Astra (K) online. Daardoor kunnen we even snuisteren naar de prijspolitiek van de Opeliaanse C-segmenter. Kijken jullie even mee?

Minstens 17.975 euro moet je neerleggen bij je Opel-dealer om weg te kunnen rijden met de nieuwe 5-deurs Astra. In ruil krijg je de Comfort-versie met een 100 pk sterke 1.4 benzine. Tot de standaarduitrusting behoren zaken zoals Led-dagrijverlichting, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, airco, radio met bluetooth en elektrisch bedienbare ruiten vooraan.

Die instapversie kan je trouwens ook nemen met een 1.6 CDTI diesel (95 pk). Die kost minimaal 20.475 euro en voegt een start-stopsysteem toe. Een witte en blauwe lakkleur zijn standaard. Interessanter zijn de 'Dynamic' en 'Innovation' versies. Die krijgen af-fabriek cruisecontrol, automatische airco en OnStar mee, een persoonlijke Opel-assistent.

opel-astra-k-prijzen2

Gaan we even helemaal loos en vinken we elke mogelijke optie aan, dan komt de duurste - en tevens bruine - Astra (een Innovation met 1.6 CDTI automaat en 136 pk) op 35.904 euro te liggen. Zelf de Astra van je dromen creëren? Ga dan een kijkje nemen op de configurator.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Dexy's Midnight Runners 23:15
afbeelding van Dexy's Midnight Runners

Ik dacht eerst dat ik hier even een nieuw model van de Hyundai i30 zag.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws