Kia Cee'd wordt Ceed: Stop de persen!

kia-ceed-teaser-2018

Kia's is klaar met een gloednieuwe C-segmenter. Nieuw, tot op de naam, want de Cee'd zal niet meer bestaan, binnenkort is het Ceed. Zo, hopelijk heb je niet te veel verrassingen meer vandaag.

En we zouden daar willen stoppen met het geintje maar de redenering achter de naam is nog beter; 'A car for the Community of Europe, with European Design. Jep, daar staat volgens Kia die Ceed voor. Al zou de correcte afkorting van die zin **Acftcoewed* moeten zijn... maar dat bekt natuurlijk niet zo goed. Enfin, een nieuwe Ceed dus, de derde generatie alweer van de C-segmenter. Een agressieve designtaal - met stijlkenmerken van de Stinger - moet er voor zorgen dat de Ceed het stoere broertje van de Hyundai i30 wordt. Want beide rakkers delen onderhuidse kenmerken.

Kijk dus maar even op de Hyundai-configurator als je weet wil hebben van wat er nu juist onder de kap komt te liggen. Of er ook een i30 N in Ceed verpakking komt is niet geweten maar we kunnen dromen. Op 14 februari (Valentijn-alarm) zal Kia haar nieuwe Ceed onthullen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Otto Z. 23:00
afbeelding van Otto Z.

De afbeeldingen van de nieuwe Zaa'd die reeds verschenen zijn op het internet, zien er net wat minder spannend uit.

Sven 11:35
afbeelding van Sven

dat klopt, we hebben de link naar het artikel met de gelekte foto toegevoegd aan het artikel. (onder 'nieuwe Ceed')

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws