Doen!: Op Personal Driving Training bij Jesco [PROMOTED]

Jesco Prive stage Personal Driving Training

Bij Jesco Auto Training School zitten ze ondanks corona niet stil. Zo kan je voortaan op privéles met je eigen auto. Kijk, dat moet je ons maar één keer vragen! SLK van stal en tijd voor een portie gemengd tussen Car Control en Sport & Fun Drive!

Volg je Autofans al langer, dan weet je dat we er heilig van overtuigd zijn dat een jaarlijkse slip- en remcursus geen overbodige luxe is. Want opgefriste kennis kan in de realiteit wel eens het verschil zijn tussen zweterige oksels of een auto die klaar is voor de schroot. Omdat covid en de bijhorende beperkingen de zaken niet makkelijker maken, heeft Jesco Auto Training School in Puurs besloten voortaan ook privéles aan te bieden. Vanop een veilige afstand én met je eigen auto. Autofans ging een kijkje nemen met de huis-SLK.

Vertrouwd recept, intiemere verpakking

Ben je kind aan huis bij Jesco - en dat zijn we ondertussen wel - dan krijg je een vertrouwde formule voorgeschoteld afhankelijk van je niveau. Is het je eerste keer? Dan zal er meer focus worden gelegd op je zitpositie, stuurwielbehandeling, kijktechniek en voetsteun. Heb je die eenmaal onder de knie, dan krijg je een rist oefeningen voorgeschoteld. Denk aan het uitvoeren van een noodrem, noodrem met ontwijkmanoeuvre en slipcontrole. Je persoonlijke begeleider zal daarbij van buitenaf toekijken en je begeleiden via walkietalkie, volledig corona-proof dus!

Jesco Prive stage Personal Driving Training

Liever wat meer uitdaging? Dan kan je naast Car Control ook kiezen voor Sport & Fun Drive. Tijdens die formule zoekt Jesco met meer gevorderde chauffeurs de grenzen van de auto op, met de belangrijke technieken in acht genomen, via een scala aan uitdagende random uitwijkingsopdrachten. Ondergetekende stuurde vrouwlief op pad met de huis-SLK voor een opfriscursus.

Neutrale SLK

Laat dat meteen de interessante twist van deze nieuwe privéformule zijn. Oefen je in andere formules met auto's van Jesco, dan krijg je hier de kans om je eigen auto beter onder de knie te krijgen. Dat voelt in het echte leven toch weer net dat stukje meer vertrouwd aan. Niet dat de SLK uit de boot zou vallen bij Jesco, want de autoschool is een samenwerking aangegaan met Mercedes. Jep, geen Mazda's meer, voortaan Mercedessen op het terrein van Jesco. Van A-Klasse over C-Klasse tot zelfs de elektrische EQC.

Jesco Prive stage Personal Driving Training

Een achterwielaangedreven roadster met meer dan 300.000 km op de teller is echter nog niet vaak gepasseerd bij Jesco. Dankzij de neutrale set-up van de SLK (met dank aan relatief kale voorbanden en bijtgrage Michelins achteraan) bleek de blauwe knaap de ideale auto om grenzen te verleggen. Kijk, het hoeft niet altijd een MX-5 te zijn!

Zelf zin gekregen om je rijkunsten bij te schaven onder het deskundig oog van Jesco? Boek dan snel een privéstage! De stage wordt afgestemd op je niveau en afhankelijk van je keuze krijg je tot 3 uur de tijd om onder begeleiding de grenzen van je auto op te zoeken.


CHECK HIER ONZE VIDEO UIT 2019:


Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws