Autosalon Brussel 2013: Dream Cars for Wishes

Autosalon Brussel 2013: Dream Cars for Wishes

Niet alleen bedrijfswagens staan tentoongesteld op het autosalon van Brussel dit jaar. Er staan ook supercars, al staan die niet gewoon tussen de rest van de modellen. De organisatie voorziet net als twee jaar geleden een apart Paleis onder de noemen Dream Cars for Wishes.

En die naam kiest men niet voor niets. De opbrengst van de tentoonstelling gaat naar Make-a-Wish, een organisatie die ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen hun droom laat verwezenlijken.

Om het allemaal wat exclusiever te houden wordt het extra Paleis slechts vier dagen geopend, tijdens de vier laatste dagen van het salon, van 18 tot en met 20 januari. Er zullen 50 supercars te zien zijn, van Aston Martin tot Wiesmann. De avond van de opening vindt een gala-avond plaats. Gasten kunnen daarbij genieten van de kunsten van sterrenchef Yves Mattagne.

Een toegangsticketje voor het Dream Cars for Wishes Paleis kost 7 euro, bovenop de ticketprijs van het autosalon maar zoals eerder gezegd gaat de opbrengst van deze aparte zaal naar een goed doel.

Alle algemene informatie rond openingsuren en aanwezige merken op het salon vind je in ons overzichtsartikel.

Onderstaand vind je alvast een galerij met de wagens van 2011, die geven je een voorsmaakje van wat je er dit jaar kan vinden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 19:56
afbeelding van Yvesw

Amen Rob... Amen... Ooit moet ik een Artega gereden hebben! Lees trouwens hier de rijbevindingen van de AF-crew ;-)

ps: De galerij is van 2011 dus naar alle waarschijnlijkheid gaat de Artega GT er dit jaar niet bij zijn. Zonde...

Yvesw 23:21
afbeelding van Yvesw

Stiekem hoop ik ook dat een rijke Rus Artega komt redden, maar op dit moment is het zo dood als een pier daar in het Duitse Delbrück...

Denk niet dat hij dit jaar aanwezig zal zijn. Al heb ik geen idee hoe de wagens daar geraken. Zijn het wagens van de constructeur zelf (dan zal hij er niet zijn) of zijn het wagens van Belgische dealers/ verzamelaars (dan is er nog een kans).

En inderdaad, als je nu een Artega hebt zou ik er zorg voor dragen want hij kan nog wel eens wat centjes waard worden :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws