Jaguar F-Pace staat gekooid in blauw (Salon Brussel 2016)

jaguar-f-pace-autosalon-brussel-2016_1_van_9

Bij Jaguar hebben ze voortaan niet langer alleen meer strakke coupés en luxueuze vier- of vijfdeursmodellen. Deze F-Pace kondigt de intrede van Jaguar in SUV-land aan.

Je kan op twee handen niet tellen hoe lang Jaguar heeft gewacht om een SUV te lanceren, maar dezer dagen hebben ze een fijn exemplaar bij de dealer staan.

Jaguar leende voor dit model het platform van de XE en XF en bouwde er een stukje aluminium bovenop. De wagen is verder beschikbaar als tweeliter diesel of drieliter V6 benzine. Het vermogen reikt daarbij van een premium 180 pk tot een lekkere 380 pk voor de 3.0 V6 Supercharged.Een basis F-Pace kost 43.050 euro bij de dealer, voor de dikste Superchardged betaal je al snel 76.450 euro.

jaguar-f-pace-autosalon-brussel-2016

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:06
afbeelding van Techno Patat

Knap dat wel, maar moest ik in dat segment shoppen zou het toch mijn keus niet zijn zie... Geef me dan maar de macan of de glc...

Vincent H 21:02
afbeelding van Vincent H

Techno patat, ik heb deze auto gezien op de Motor Show van Dubai. Toen ik terug in België was heb ik de F-Pace onmiddellijk besteld en heb hem in juni. Heb nu een Porsche Cayenne E-Hybrid. Mijn keuze voor de F-Pace was snel gemaakt, laat staan een Macan tegenover een F-Pace te zetten... Als je hem in het echt ziet, stuur je onmiddellijk bij, ben ik 110% zeker van!

Techno Patat 00:17
afbeelding van Techno Patat

Ik ben benieuwd :-)! Ik waardeer uw gepaste en deftige reactie allesinds wel, meestal als er een koper van zo een auto reageert op een niet zo positief commentaar is het niet zo een verstandig commentaar als het uwe ;-)!

Ik heb em eigenlijk ook nog nooit bekeken in normalere kleurtjes, maar tot nu toe heb ik zoiets van: als ze zo hard moeten roepen ermee en de auto zelf doet het werk niet dan pas ik ervoor. Een goed product presenteer je en dat verkoopt zichzelf ;-)!

En de macan zet ik ernaast omdat ik eigenlijk dacht dat ze hetzrlde formaat zijn? Maar de Cayenne is dus de concurrent? Dan inderdaad liever deze, kheb het om de een of andere reden niet zo hard voor een cayenne (geen idee waarom. Iets puurs gevoelsmatig ;-)! )

Vincent H 21:10
afbeelding van Vincent H

Bedankt voor de fijne respons. Vind respect op een forum ook niet meer dan normaal. Wou punt maken dat auto echt prachtig is in het echt. Cayenne is uitstekende auto, alleen voor Porsche liefhebber (zoals ik) geen échte Porsche! ;-)

Uw reactie