Vraag: Hoe belangrijk is een dealer in de buurt hebben voor jou?

vraag-dealer-buurt

Een echte Autofan koopt natuurlijk een wagen met zijn hart. Echter mag je niet onderschatten hoe belangrijk andere factoren meespelen bij de aankoop van een wagen. Wij vroegen ons af hoe belangrijk het is om een dealer in de buurt te hebben. Want je wilt natuurlijk geen drie uur rijden om je wagen op klein onderhoud te sturen.

Als journalisten hebben we het voorrecht om met al het leuke speelgoed op aarde rond te rijden. Daarna kunnen we er onze ongezouten mening over geven. In de real world worden dingen zoals 'kostprijs', 'taksen' en 'onderhoud' een stuk relevanter. Wij willen wel eens weten hoe belangrijk het is voor de Vlaamse autobezitter om een dealer in de buurt te hebben.

Misschien kopen mensen zelfs een bepaalde wagen gewoonweg omdat de dealer om de hoek zit. Daarom volgende vraag (+poll):
Hoe belangrijk is het om een dealer in de buurt te hebben?

Hoe belangrijk is het om een dealer in de buurt te hebben
 
pollcode.com free polls

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adolf Van Oostende 02:47
afbeelding van Adolf Van Oostende

Dat er zo weinig Subaru-dealers zijn is 1 vd redenen waarom we die fantastische wagens zo weinig tegenkomen , gevolgd door autofiscaliteit (BIV ! op WRX STI ! ), maar liefhebbers rijden er soms 60-70km of meer voor gelukkig zijn dat betrouwbare wagens zodat de meesten maar 1 of 2 keer per jaar naar garage moeten voor onderhoud .

Voor Nissan GTR is enige officiële dealer in Zaventem , maar daarvan is per jaar en per land toch maar beperkt aantal wagens leverbaar .

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws