5 auto's die leuker zijn dan de Apple Smartwatch

carsvswatch

Technologiegigant Apple toonde gisteren voor het eerste de Smartwatch. Een soort van smartphone/ tablet geramd in een horlogevorm. De duurste variant zal maar liefst 18.000 euro kosten. Voor die prijs kan je veel autospeelgoed kopen dat - waarschijnlijker - langer meegaat dan één jaar. Wij verzamelden 5 voorbeelden van auto's die ongeveer evenveel kosten, maar we wel duizendmaal liever zouden hebben.

Oké, de goedkoopste variant van de Apple Smartwatch bengelt ergens rond de 399 euro. In horlogeland niet zo overdreven veel geld, maar voor een horloge volgepropt met technologie dat een jaar later al verouderd is best wat duiten. Zeker omdat je een iPhone nodig hebt om dat ding echt te kunnen gebruiken. Nog een stap verder? Jawel hoor. Want voor de mensen die al lang geen besef van geld meer hebben is er de Apple Watch Edition. Een horloge met een behuizing van 18-karaats goud en een prijs van dik 18.000 euro. Geld dat wij liever aan automobiel goed geven. Zoals onderstaande voorbeelden:

MINI One: €17.300

Kom op, we weten allemaal dat zo'n horloges voor hipsters zijn. En wat is nu weer de ultieme hipstermobiel? Juist ja, een MINI. Geloof ons, je vrienden vinden het leuker als je ze kan meenemen naar de plaatselijke Starbucks dan dat je er over tweet via je horloge.

Suzuki Swift Sport: €18.689

De Swift Sport heeft nog minder technologie aan boord dan het polsbandje van de Smartwatch. Maar je beleeft er wel hopen meer plezier aan. De prijs ligt misschien iets hoger, maar je hoeft er geen iPhone bij te kopen om er mee door de bochten te kunnen scheuren.

Honda Civic: €17.990

Zowat de strakst sturende rakker in zijn segment. Spijtig dat hij zijn looks niet mee heeft. Geloof ons echter, je staat minder voor paal met een Civic dan met een gouden horloge van Apple.

Fiat 500 Abarth: €18.425

Even groot als een horloge, maar wel met een stuk meer Italiaanse flair. Moest er een plezier per centimeter schaal bestaan, dan won de Abarth met gemak. Niet het snelste ding op aarde, maar even temperamentvol als een Italiaan na twee flessen prosecco.

Skoda Fabia Combi: €18.150

Spaar je even door, dan kan je voor amper 150 euro meer een bijna full option Fabia Combi kopen in het kleurtje dat je maar wilt, met 16-duims zwarte velgen, parkeersensoren rondom, een sportchassis en genoeg bergruimte voor een Applestore-overval. Klinkt interessant, niet?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws