Slik, onze ideale Land Rover Defender kost 85.000 euro

land rover defender prijs 2019

Na een dik decennium van conceptmodellen, plaagstoten en geruchten is de nieuwe generatie Defender eindelijk daar. Een auto die onze offroadbeentjes in beweging weet te zetten. Richting de configurator van de nieuwe Defender bijvoorbeeld. Ons droommodel? Die draagt een prijs van 85.000 euro. Slik.

Nee, Defenders zijn nooit écht goedkoop geweest. Je krijgt dan ook wat in ruil, een volbloed offroadmachine die neerkijkt op luxe en comfort. Want voldoen aan die factoren is een compromis sluiten. De nieuwe generatie, die werd evenwel wat milder. Want naast offroadcapaciteiten die de capaciteiten van de chauffeurs ver overstijgen is er nu ook plaats voor comfort en een serieuze toef luxe.

Zaken die natuurlijk de basisprijs geen goed doen. Met een startprijs van 56.900 euro kan je dan ook moeilijk spreken van een budget-offroader. Al gaat het dan wel meteen over de 110-versie met vier deuren. Van de 90-versie (die met twee deuren) hebben we nog geen prijs. Nu goed, tijd om de configurator open te zwengelen en aan het bouwen te gaan. Een V6 benzine met 400 pk? Ja graag! We zijn tenslotte Autofans. Uitvoering? Zo kaal mogelijk. Kleur? Bruin! Trekhaak? Ja deuheuh! Drie zitplaatsen vooraan? Al was het maar voor de lol! Kostprijs; 85.589 euro. Geen probleem!

Wacht... 85.589 euro?!

Jazeker, zoveel zou de Autofans-goedgekeurde Defender moeten gaan kosten. Geld waar je serieus want ander gerief mee kan kopen. Een Suzuki Jimny om te gaan offroaden en een Tesla Model 3 voor dagdagelijks gebruik, om maar iets te zeggen. Wat kost jullie droom-Defender? Laat het weten in de comments!

land rover defender prijs 2019

De configurator, die kan je HIER vinden.

Tijdstip: 10:10
Auteur: Auteur: Yvesw
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Zaag 12:53
afbeelding van Zaag

Bij de accessoires staan Startkabels, hoe Land Rover wil je het hebben!

Harinck Ann 14:17
afbeelding van Harinck Ann

Beetje veel,moet er al heel wat meer inzitten dan Velar,
Mooi maar niet mijn auto, Evoque en velar zijn mijn ding.
Good luck en mijn mening

John 23:13
afbeelding van John

179 Euro, voor deze versie: https://youtu.be/smampJ2MIhU :-)

andre123 09:03
afbeelding van andre123

die co2 waarden.......wat binnen enkele jaren??????
wacht maar tot calvo het voor het zeggen heeft....

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws