Werkt Audi aan RS 6 Avant Allroad?

audirs6allroad_01

Moeten we Duitse media geloven, dan is het merk met de vier ringen bezig aan een Allroad-variant van haar RS 6 Avant. Zei er iemand nichemarkt?

Graag knijterhard kunnen gaan met je A6? Dan ga je best voor de RS-variant. Liever de mogelijkheid om het bos in te trekken voor een kampeeravond? Dan ga je best voor het Allroad-derivitaat. Volgens de laatste geruchten gaat Audi binnenkort een oplossing bieden voor de kampeerders die ook graag alles verslinden op de weg ernaartoe. Het Duitse merk zou namelijk bezig zijn aan een RS 6 Avant Allroad.

Dat model zou al in zo'n vergevorderd stadium zijn dat het niet geschrapt wordt door alle besparingen rond Dieselgate. Daarnaast is het waarschijnlijk nu ook weer niet zo moeilijk (lees: duur) om een liefdeskind te maken van een A6 Allroad en RS 6. Meer nog, het zou ons niet verbazen moest gewoonweg de 4.0-liter V8 met 560 pk en 700 Nm in een Allroad worden gepropt met wat RS-goodies aan de buitenkant. Genoeg om de Chinese markt warm te krijgen. En eerlijk... wij vinden zo'n RS 6 Avant Allroad ook best gaaf klinken.

audirs6allroad

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 18:56
afbeelding van Carlos

Dan toch? Was het deze zomer ook tegen gekomen en met al die plastiek van de allroad... ah bwa....
https://pbs.twimg.com/media/CMTuEe0UYAQH5zB.png:large

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws