Alfa Romeo SUV die 'Stelvio' zou heten komt er dit jaar nog

2018-alfa-romeo-stelvio-specs

Een nieuw rapport lijkt te weten dat Alfa Romeo dit jaar nog haar SUV zal gaan voorstellen. Het zou dat doen op de Los Angeles Auto Show in November.

Ze zijn amper klaar met de Guilia of Alfa Romeo is al volop bezig met de voorstelling van haar nieuwe SUV, die zou volgens geruchten "Stelvio" gaan heten.

Dat we de Stelvio dit jaar nog mogen ontvangen blijkt uit een gesprek tussen iemand van Alfa Romeo en Maserati-verantwoordelijke Harald Waster. Die sprak over de SUV "is going to be presented I would say in one of the important auto shows in autumn". Heel veel belangrijke autosalons zijn er niet in de herfst, dus wordt er gegokt op het salon van Los Angeles. In datzelfde kwartaal zou de SUV van Alfa Romeo dan in productie gaan, de eerste leveringen volgen begin 2017.

Officieel is er nog geen nieuws van hoe die SUV er zal uit zien of met welke technologie die zal worden gebouwd. Maar geruchten menen dat het Giorgio platform zal dienen als basis, hetzelfde platform als wat vandaag onder de Giulia werd geschroefd.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 07:53
afbeelding van Techno Patat

Is er nog iemand die dit nieuws serieus kan nemen :P?

Pieter A. 11:35
afbeelding van Pieter A.

Ik heb het zelfs moeilijk om het nog serieus te schrijven :-)

Sracerr 15:23
afbeelding van Sracerr

Mooie auto de nieuwe/oude Gulia Mr. Marcronie weet donders goed waar hij mee bezig is.
VAG met hangbuikzwijn Winterkorn mocht Alfa ook niet voor niets niet, niet, niet overnemen.
Komt goed met Alfa en Italie, Duitsland kan alleen maar kopiëren wat in Italie alweer achterhaald is, kijk maar eens 75 jaar terug, probeerden ze in Duitsland ook Italie te kopiëren met alle gevolgen van dien.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws