Porsche Cayman is er vanaf 53.482 euro

Porsche Cayman is er vanaf 53.482 euro

Vreemd toch, een coupé die duurder is dan een roadster? Bij Porsche hanteren ze die politiek bij het prijzen van de Cayman. Hij is met zijn 53.482 euro een goeie 3.100 euro duurder dan de Boxster.

Die 53.482 euro is een basisprijs en geldt voor de 211 pk sterke zescilinder, de 275 pk sterke versie krijgt overigens dezelfde vraagprijs opgekleefd. Wil je de Cayman S (voorzien van 325 pk), dan heb je best 66.429 euro op je bankrekening staan. Die legt het 0-100 km/u nummertje wel een stuk sneller af, hij verbruikt ook iets meer.

De optielijst van de Porsche Cayman loopt grotendeels gelijk aan die van de Boxster, op wat specifieke artikelen na (een windscherm voor de roadster of een achterruitenwisser voor de coupé). Daarnaast ziet de Cayman een alu look benzinedop, een setje exclusieve velgen en adaptive cruise control op de optielijst prijken. Ook het Burmester high end soundsystem blijkt gereserveerd voor Cayman-rijders die een centje extra willen spenderen, in je Boxster moet je het stellen met een Bose systeem, al leek ons dat ook geen straf.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:30
afbeelding van Techno Patat

De cayman kan me weinig schelen (en al zeker na een blik op m'n bankrekening!)!

Maar de updates aan de site zijn supah!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws