McLaren lanceert pre-owned programma

McLaren lanceert pre-owned programma

Nu dat McLaren al een paar jaar de MP4-12C aanbiedt is het maar meer dan normaal dat er ook al een paar terug te koop staan. Om zeker te zijn dat je een supercar in perfecte staat krijgt lanceert McLaren een tweedehandsprogramma genaamd "Qualified". Op die manier kan je zonder vrees een tweedehands MP4-12C aankopen.

Het programma, Qualified, werd door McLaren in het leven geroepen om er zeker van te zijn dat tweedehandskopers hun supercars kunnen kopen zonder problemen. De wagens worden door techniekers nagekeken van top tot teen waardoor er minimaal twee jaar garantie wordt gegeven door McLaren.

Een andere manier om klanten te trekken is de garantie dat de wagens allemaal de laatste update beschikbaar krijgen en dat er extra opties kunnen gekocht worden via het McLaren Special Operation (MSO) personalisatie programma.

Altijd al een McLaren willen hebben, maar heb je niet het geld voor een nieuwe - of wil je niet zo lang wachten? Rep je dan snel naar www.McLarenQualified.com. Al ben je nog altijd minimaal €200.000 kwijt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws