jonge kerel die mid-race circuit opreed met Polo is gearresteerd

polo-driver-busterd

De jongeman die vorige zondag het Brands Hatch-circuit opreed met de Polo van zijn vrienden is dan toch gearresteerd. Al is het voor een andere reden dan je denkt.

Het lijkt logisch, de jonge kerel van 21 jaar knalt te midden van een race illegaal een circuit op. Reden genoeg om hem te arresteren... Niet? Blijkbaar niet helemaal, al heeft de politie van Kent hem toch opgepakt. Reden van dienst is 'Wederrechtelijke vrijheidsberoving'*. Of in mensentaal: hij heeft zijn vriendin gegijzeld in de wagen, en dat mag niet natuurlijk.

Boontje komt dan toch om zijn loontje, al verbaast het ons dat de politie geen aanstoot neemt aan het feit dat hij het leven van twee inzittenden en een circuit vol racepiloten in gevaar heeft gebracht.

Moest je het gemist hebben, hier kan je de jonge knaap nog eens in actie zien:

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
fab 12:34
afbeelding van fab

Klopt er is wel een bepaalde vorm van humor, maar dan enkel als je de polo ziet rijden vanuit de verslaggever zijn standpunt.
Maar wat moet je denken wanneer je voor je dochter een gloednieuwe polo koopt en haar vriend ondanks dat zij meerder malen smeekt en schreeuwt om het niet te doen toch op het circuit gaat. En de verzekeringsregels kennende uit GB was hij waarschijnlijk ook niet verzekerd.
Als ik de vader van dat meisje was ging die humoristische jongen met de voeten vastgebonden aan de trekhaak over het circuit. Wat een halvegare respectloze idioot is dat.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws