Noble M600 Convertible en eCar 333 beleven wereldpremière op Brussels autosalon

ecar333

Van 23 tot 25 januari vindt onder de vleugels van het autosalon de tentoonstelling 'Dream Cars' plaats in Paleis 12 van Brussels Expo. Daar zullen een hoop exclusieve wagens te bewonderen zijn, waaronder de nieuwe Noble M600 Convertible.

Die E-Car 333 is overigens een volledig Belgische wagen. Het gaat om de eerste wagen die 100 procent elektrisch ontwikkeld werd in België. Nog nooit van gehoord? Dan had je vorig jaar wat beter moeten opletten toen de iCar 333 ergens tussen de andere blinkende merken in stond. De E-Car is een concept car en wordt getoond in de buurt van de eveneens Belgische Imperia GP, die al een tijdje in de conceptfase zit.

De Noble M600 Convertible is de open versie van de M600, die overigens ook te zien is in Paleis 11. Het is opmerkelijk dat het merk mee exposeert op de tentoonstelling, want je ziet amper wagens van de kleine ambachtelijke Britse autobouwer rondrijden in ons land.

Behalve die twee wereldpremières zullen er in Paleis 11 nog 43 andere wagens te zien zijn, van de Alpina B4 Coupé, over de Nissan GT-R Nismo en Porsche 918 Spyder tot de Alfa Romeo Disco Volante van Touring Superleggera.

Alle praktische informatie over het autosalon van Brussel, inclusief de Dream Cars tentoonstelling, vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws