Voor elk weertype: Fulda MultiControl

fulda-multicontrol-banner

Het succes van de all weather-banden trekt aan. Dat zagen we aan ons artikel over de Michelin CrossClimate en ook bij Fulda hebben ze nu gezien dat dat soort banden interessant kan zijn.

Tel maar eens uit hoeveel een leasemaatschappij kan besparen door niet twee keer per jaar een hele planning te moeten opzetten wanneer de klanten kunnen wisselen van zomer- naar winterbanden en omgekeerd. Dat maakt dit soort band dubbel zo interessant, ze zijn niet alleen bestand tegen elk weertype, ze scoren er ook nog vrij goed bij.

Bij Fulda maken ze gebruik van 3D Bubble Blades lamellentechnologie. Deze technologie verzekert niet alleen een permanent goede grip op besneeuwde of beijzelde wegen en in natte omstandigheden, maar biedt ook volgens Fulda ook rijstabiliteit op droge wegen. De MultiControl-groeven voeren het water dan weer goed af, terwijl een aangepaste rubbersamenstelling ervoor zorgt dat de band zowel in zomer als winter goed blijft functioneren.

De MultiControl zal vanaf de herfst van 2016 verkrijgbaar zijn, net op tijd voor je volgende bandenwissel dus. Hij komt er in 18 maten, met breedtes van 155 tot 225 millimeter, velgdiameters van 13 tot 17 inch en breedte-hoogteverhoudingen van 45 tot 70.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Davy 03:07
afbeelding van Davy

Besparen..
Op een band die niet eens het niveau haalt van een goede zomerband, en ook niet van een goede winterband??
Nooit begrepen dit...
Heb zelf ooit Uniroyal all seasons gehad, een ramp gewoon...

Jensd 07:35
afbeelding van Jensd

Hoeveel schuift dat zo'n vermomde advertentie?

moodystarfish 10:40
afbeelding van moodystarfish

Waarschijnlijk even veel (maar hopelijk meer) als jouw en mijn financiële bijdrage samen om hier dagelijks leuke en interessante auto en -gerelateerd weetjes en nieuws te lezen :-)
Als je zo redeneert, dan is elk artikel of test wel een "vermomde" advertentie - en totnogtoe blijft een all-weather band eerder een unicum binnen het algemene aanbod, dus toch wel het vermelden waard vind ik...

Glenn 10:59
afbeelding van Glenn

Breng de leasing niet op ideeën of we kunnen een heel jaar op die rommel rondrijden. Nu moet je al smeken en zweren op het leven van je kind dat je banden versleten zijn om er nieuwe te krijgen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws