Borgward levert niet, plaagt wel

borgward-teaser-2017

UPDATE Borgward noemt haar hergeboorte 'zonder twijfel het meest interessante evenement in de internationale automarkt'. Een nieuwe conceptwagen moet daar nog eens terug de spotlight op zetten in Frankfurt.

Sinds 2015 terug uit de as herrezen maar niet meteen een hoogvlieger, het Duitse Borgward. Want de hype was groot en de uiteindelijk getoonde SUV's wat teleurstellend. En hoewel die SUV's nog steeds niet van de band rollen, wat wel de bedoeling is als automerk, droomt het merk al verder met een nieuwe conceptwagen. Die moet op het autosalon van Frankfurt de aandacht terug vestigen op het merk.

Details zijn er nog niet, buiten één plaagbeeld. Al zal naar alle waarschijnlijkheid Anders Warming, ex-hoofddesigner van MINI, achter het penseel hebben gezeten van deze concept. De terugkeer van de Isabella? Laten we hopen, want dat zit het Duitse merk al sinds 2015 te roepen.

Update
Borgward heeft naar aanloop van het autosalon van Frankfurt een tweede plaagstoot losgelaten. Waardoor we deze keer een stuk van de flank en de achterlichten te zien krijgen. Belangrijker is het bijschrift dat het Duitse merk neerpende: 'She is back! Part two.' Waarmee duidelijk wordt gealludeerd naar de Isabella. Op 12 september mag het doek er alvast af.

borgward-teaser-2017

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Nico Tine 00:17
afbeelding van Nico Tine

Mocht dit glorieuze merk destijds niet frauduleus failliet gegaan zijn door toedoen van Mercedes en BMW, dan stond Borgward tesamen met zijn dochtermerken Goliath, Hansa en Loyd nu minstens op gelijke hoogte met BMW en Mercedes, zoals destijds al was. Zo jammer, hoop echt dat ze slagen in hun comeback. Overigens niet te verwarren met het merk Wartburg (Oost-Duitse brol) zoals sommigen mensen wel eens doen.

Hendrik 11:51
afbeelding van Hendrik

Roepen wél...Maar dat deden ze bij de van de zg. 'nieuwe Trabant' ook.
Vooral roepen in de woestijn..

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws