Lexus LC Convertible krijgt lanceerversie met Regatta Edition

Lexus LC Convertible Regatta Edition 2020

Voor onze markt is hij helaas niet weggelegd – al bestaat er wel een achterpoortje – maar de fraai gelijnde dakloze variant van de Lexus LC maakt zich op voor zijn debuut. Dat doet hij zoals het hoort: met een lanceerversie, de Regatta Edition.

De naam “Regatta Edition” geeft het eigenlijk al wat weg, maar voor de koetswerkkleur van deze lanceerversie haalde Lexus maritieme inspiratie. De koetswerkkleur in Structural Blue, een teint die ook op de gesloten versie beschikbaar is, wordt gecombineerd met een stoffen kap in Marine Blue. In het interieur is wit de dominante kleur, terwijl er door de deurpanelen en het dashboard een stevige strook blauw loopt. Ook de zetels wisselen hun wit af met een blauwe contrastkleur.

Lexus LC Convertible Regatta Edition 2020

Lexus zegt dat het van de LC Convertible Regatta Edition maar een beperkt aantal exemplaren bouwt. Hoeveel precies willen de Japanners niet kwijt, al lijkt het opschrift op de deurdrempel 100 stuks te suggereren. Maar dat is sowieso van weinig belang voor ons land. Wij krijgen de Lexus LC Convertible, die in de herfst op de markt komt, immers niet. Maar, zoals collega Yves een tijdje geleden schreef, wie volhardt vindt vast wel een achterpoortje...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws