Gespot: nieuwe BMW 1 in de sneeuw

Moeilijk te geloven, maar de BMW 1 serie is al in zijn 7de levensjaar. Het design heeft, met behulp van een facelift, de tand des tijds goed doorstaan. 7 jaar is tegenwoordig een eeuwigheid in autoland, dus maakt BMW zich volop gereed voor een nieuwe 1. Op de foto's is te zien dat hij in grote lijnen op zijn voorganger gaat trekken. De vraag die "iedereen"(op deze site toch) zich uiteraard stelt, is op welke wielen de kracht zal  worden verdeeld.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Yvesw 15:10
afbeelding van Yvesw

Op beide rechtse wielen... Kunnen ze ineens een nieuwe markt aanboren bij BMW headquarters...

Techno Patat 15:39
afbeelding van Techno Patat

getuige de sneeuwkettingen vermoed ik dat er toch wel minstens een paar achterwielers zullen tussen zitten (duh, het is bmw... ;)! ) maar een voorwieltrekker zit er denk ik wss wel in, tenzij ze die voorbehouden aan de hele kleine bimmer die er schijnt te komen (0reeks was het toch?)

EBL 15:41
afbeelding van EBL

Er liggen sneeuwkettingen rond de achterwielen dus zal terug RWD worden.
De 1 vond ik altijd al een lelijk 1tje, ben blij dat ze die doorhangende zijlijn hebben weggelaten! Hij krijgt zowat de zelfde snuit als elke nieuwe beemer, weet dus niet of het nu mooi wordt op de instapper.

Pieter Aertgeerts 15:44
afbeelding van Pieter Aertgeerts

@ Techno Patat: om deels op je vraag te beantwoorden: https://autofans.be/content/wordt-de-bmw-megacity-vehicle-te-duur

Ik ben trouwens blij die dubbele rode lichtstrook te zien in de achterlichten, iets wat de 5 vandaag enorm knap maakt.

Techno Patat 18:03
afbeelding van Techno Patat

@pieter: Ja, die zocht ik! Maar in duscussies wordt hij meestal 0-reeks genoemt, megacity spreekt nogal moeilijk uit en je hebt niet direct door dat het om een bimmer gaat :p! Vandaar dat ik eigenlijk enkel 0-reeks onthoud en de 'echte' naam constant vergeet :p!

En over die lichtbalken: ik ben daar net niet blij mee, doen ze zoals audi, vinden ze iets moos uiti: stoppen ze het overal in! Doe dan als andere merken: vind meerdere mooie dingen uit, of eens iets lelijks kan ook geen kwaad, daar verdienen ze tenminste respect mee, ipv een hele hoop copy-paste comments uit te lokken (waarbij dat ik op de eerste rij het luidst zit te roepen, dat geef ik eerlijk toe :p)!

Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik er van schrik dat de 1reeks al 7 jaar is, ze zien er nog nie gedateerd uit! Echt mooi vond ik ze nooit, maar echt oud zien ze er nu ook nog niet uit!

Techno Patat 18:04
afbeelding van Techno Patat

En waarom verdwijnen al de alinea's die ik gemaakt heb in mijn tekst op iPhone als mooie meisjes voor jean piere van rossem? Precies of mijn enter toets kapot is xD!

Pieter Aertgeerts 18:15
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Op mijn flaptop komen de alinea's van je reactie mooi uit hoor :)

Karel 19:38
afbeelding van Karel

nu valt het me op dat volvo ook is begonnen met die lijnen in de lichten, in de s60, heb bmw lichten altijd al mooi gevonden

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws